۱۳۸۸ بهمن ۱۰, شنبه

کندل های فانتزی

کندل های فانتزی





اینم یه شمع خیلی‌ ناز و فانتزی و خیلی‌ ساده
...شمع سفید ۱۰عدد
یا پارافین به مقدار لازم
مداد شمی به رنگ‌های دلخواه
بادکنک آبی کوچولو
یه ظرف بزرگ پر آب جوش
یه پلاستیک بزرگ که بازش کرده باشین .


 










 

شمع‌ها رو خرد می‌کنین روی پلاستیک میریزین و پلاستیکو میکشین روی آب جوش و با حرارت آب گرم شمع‌ها رو کاملا آب می‌کنین رنگ دلخواه رو یه ۲سانت میندازین تو شمع و با یه چوب نازک هم می‌زنین بعد داخل بادکنکی رو پر آب می‌کنین و سرشو میبندین بادکنک رو تو مایع شمع تا نصفه فرو می‌کنیم و در میاریم ۳ثانیه صبر می‌کنیم بعد دوباره این کار رو ۲۰ بار انجام میدیم....





در آخربادکنک رابرعکس روی لیوان میذارین تا خودشو ببنده بعدش آروم بادکنک رو سوراخ می‌کنین و آب را خالی‌ کرده داخل حباب را خشک کرده یک تکه شمع کوچولو رو با مایع شمع داغ آغشته کرده در وسط حباب که‌ درست کردین میچسبونین ..






در این مرحله میتونین مایع شمع رو با رنگهای مختلف بگیرین و به دلخواه شمع چند رنگ درست کنین,,,




.یا چند لایه زیری رو سفید و لایه‌های بعدی روی رنگی‌ بعد با یک خلال دندان روی لایه رنگی را به اشکال مختلف بتراشین ،،وقتی‌ شمع روشن بشه تصاویر جالبی دیده میشه،،




این کندل ها را میتونین داخل ظرف آب شناور بذارین یا توی گیلاس‌های شراب خوری کمی‌ یخ بریزین و رو اون بذارین چیز جالبی هست.



..یک طرح گل لاله اینو هم می‌شه درست کرد به این ترتیب که بادکنکو به صورت کج در مایع فرو برده بعد برگ بعدی رو تا جائی که شکل گل لاله بگیره :
برا گل لاله ۳برگ در نظر میگیرین و بادکنک رو به صورت مورب در مایه شمع فرو می‌کنین،،این کارو ۲۰ بار برای هر برگ انجام میدین ....









میتونین از گلها یا برگهای خشک برای تزیین استفاده کنین,,,,,,


در ضمن مایع شمع باید روی پلاستیکی که روی آب گرم هست درست بشه....من چند تا عکس میزارم شاید کمکی‌ باشه,,


باز هم مشکلی بود در خدمتم,,,

۱۳۸۸ بهمن ۹, جمعه

کیک ۳سوته

 مواد لازم ۲۵ گرم شکلات ،
۲۰ گرم کره ،
۱عدد تخم مرغ ،
۳قاشق آرد
شیر ۲قاشق سوپ خوری

 

 
شکلات و کره را آب کرده شکر ،تخم مرغ وشیر
،  آرد ،در صورت تمایل کمی وانیل،را اضافه کرده ..هم بزنین من برا راحتی‌ کار یکی‌ از پره‌های همزن روی در میارم و با یه پره تو همون لیوا ن هم میزنم در کاپ مورد نظر ریخته در ماکروفر با حرارت ۵۰۰وات ۳ دقیقه‌ بپزین بعد روی اونو پودر قند بزنین....


 
 










۱۳۸۸ بهمن ۸, پنجشنبه

سالاد سیب زمینی

 سالاد  سیب زمینی
 






  اینم یه  نوع دیگه از تزیین سالاد سیب زمینی ،،روش قبلی رو میتونین برا این سالاد هم پیاده کنین  ،،

 









 



نوش جان






๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩
๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩ * * * * * Mail icon jblack.info