۱۳۸۹ فروردین ۷, شنبه

پنیر دلمه

پنیر خانگی...پنیر دلمه
(cottage cheese)

سلام بعد چند روز غیبت حسابی‌ دلم براتون تنگ شده می‌خوام براتون طرز تهیه پنیر خانگی یا همون پنیر دلمه را یاد بدم که بعد این توی خیلی‌ از سالاد‌ها و نان‌ها و کیک‌ها و دسر‌ها باید ازش استفاده کنیم ،این پنیر رااگه کامل آب اونو بزارین بچکه و بعدتو آب نمک بخوابانین و همین پنیر معمولی خونگی خودمون میشه که صبحونه‌ها نوش جان میکنین ،برا مصرف دسر کمی‌ حالت شلتر و بدون نمک اونو استفاده میکنیم،

مواد لازم
شیر ۱لیتر 
آبلیمو تازه ۱۰۰میلی‌ لیتر برای هر لیترشیر
حوله کاغذی یا پارچه چلوار تمیز.. 
FarsiGET
شیر را در ظرفی ریخته بجوشونین بعد آبلیمو را اضافه کنین و به مدّت 5 دقیقه بجوشونین، بعد از اضافه کردن ابلیمو شیر بریده بریده میشود 


به این حالت که در آمد در آبکشی پارچه تمیز را گذشته شیر را درون آن ریخته بگذارید که آبش چکیده بشه ,


(دراین مرحله اگر جسم سنگینی را روی این پارچه بذارین پنیر منسجی خواهید داشت که اگر در آب نمک بندازین همین پنیر صبحانه هست که مصرف میکنین )

 اگر که به حالت عادی بزارین آب پنیر کم بشه پنیر دلمه هست که در اکثر کیکها .ساندویچها و دسرها ازش استفاده میشه...

.
از آب چکیده این پنیر میشه برای نرمی و تقویت پوست صورت در ظرفهای مخصوص ریخت و هر روز چند بار صورت را با آن خیس کرد و بعد ۱۰ دقیقه ابکشی کرد،البته باید درون یخچال نگه داشت به مدّت چند روز بیشتر بماند فاسد میشه...


۱۳۸۸ اسفند ۲۸, جمعه

خجسته نوروزباستانی




حافـــظ منشیـــن   بی مــــی و معشـــوق زمـانـی
                                                  کایـــام گـــل و یاسمـــــن و عیـــــد  صیــام است


ایام اهورأیی بر همه خجسته و نوروزتان  پراز بهترینها باشه....جای ما را هم خالی‌ کنین  براتون در کنار خانواده روزها و ایام خوشی آرزومندم ......

FarsiGET

۱۳۸۸ اسفند ۱۴, جمعه

ملبای گلابی

ملبای گلابی


ملبا یک دسر قدیمی است که توسط سرآشپز فرانسوی آگوست اسکافیر در لندن به افتخار یک خواننده استرالیایی به نام نلی ملبا ابداع شد و به نام همین خانم نیز نامگذاری شد...
 البته ملبا معمولا با هلو درست میشه ولی‌ این
دستوری که میزارم با گلابی هست  البته
طرز درست کردن کمپوت  هم همزمان آموزش داده میشه ،که میتونین در فصل ارزانی‌ میوه درست کنین  ،یا در صورت دسترسی نداشتن از کمپوت‌های آماده هم میشه استفاده کرد..
 مواد لازم ملبای گلابی برای4 نفر:

 بستنی  برای هر نفر به اندازه ۲قاشق بستنی یا همون اسکوپ
یک نصفه گلابی کمپوت شده
یک تکه شیرینی
ناپلئوني  ( البته بدون لایه خامه)به جای خامه از سس کرامل لای آن استفاده بشه
مقداری سس کرامل 
کمی‌ خامه

 قبلا  دستور درست کردن بستنی را آموزش دادم میتونین از میوه‌های دلخواه آماده کنین ولی‌ برای این دسر بهتره از بستنی انبه یا همون مانگا استفاده کنین ،

مواد لازم کمپوت:
- گلابی2عدد
  1/5فنجان آب
  1قاشق غذاخوری آب لیمو
 2فنجان شکر
 کمی وانیل 
روش تهیه کمپوت :
آب، شکر، آب لیمو و  وانیل را در یک ماهی ظرف گود ریخته و به آرامی حرارت دهید تا شکر حل شود. بعد  مقداری حرارت را زیاد کنید تا جوش بخورد و حبابهایش خارج شود سپس حرارت را دوباره پایین آورید.

اکنون گلابی را از وسط دو نیم کنید در شهد شکری که درحال حرارت دهی است به مدت 5دقیقه گذاشته تا آب پز شود و بسته به رسیده بودن میوه زمان کم یا زیاد میشود، سپس  گلابی  ها را با  قاشق   از شهد  بیرون آورده و در یک بشقاب بگذارید.
  تا سرد شود. شهد نیز باید سرد شود حالا می توانید شهد سرد شده را روی  گلابی  ها بریزید.
سس کرامل:
..برای سس کرامل هم میتونین کمی‌شکر را با آب  مخلوط کرده در ماهیتابه جداگانه  بریزین غلیظ بشه و به رنگ کرامل در بیاد که قبل از سفت شدن کمی آب اضافه کنین تا به حالت روان در بیاد ( طبق دستور کرامل کردن که تو بخش ایده‌های جادویی  هست )بعد به ۲ قسمت تقسیم کنین یکی‌ را به حالت عادی کراملی بمونه یکی‌ را یک قاشق خامه اضافه کنین تا سس کرامل کرمی رنگ در بیاد....












 سرو کردن:
در ظرف مناسب یک تکه شیرینی  ناپلونی که قبلا آماده کردین بزارین و روی اونو کرامل بزنین و یک نصفه گلابی را روی شیرینی بچینین وروی گلابی‌ها را آرام چند برش بدین برای راحت جدا شدن... از کرامل و سس کرم کرامل روی آن بریزین و در آخر با اسکوپ بستنی دلخواه را کنار ظرف بزارین و سریع سرو کنین .. 



.نوش جان

۱۳۸۸ اسفند ۱۰, دوشنبه

دلمه کلم فانتزی



 دلمه کلم
FarsiGET | دانلود رایگان آهنگ و فیلم و عکس
این امروز از یه سایت  آشپزی ژاپنی برام ایمیل شده منم زودی ترجمه کردم براتون... خودم هنوز این شکلی درست نکردم من به صورت رولی یا بقچه أی میپیچم... 


  مواد لازم*****
پرگ کلّم ۶عدد،،،
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم (با سویا یا ،،،چرخ کرده مرغ هم درست میشه) 
تخم مرغ ۱عدد
نان تست ۲عدد (البته  خام )
آب ۱۰۰میلی‌
پیاز خرد شده ۱عدد نگینی شده
سیر به اندازه دلخواه
کره ۱۰ گرم
پودر جوز هندی ۱/۲ قشق چایخوری
نمک و فلفل  به میزان لازم

روغن زیتون و روغن مایع از هر کدام یک قاشق
جعفری  خرد شده کمی‌
برای سوپ:
سو پ مرغ (یا قرص سو پ )۱۵۰ میلی
گوجه فرنگی ۱ادا خرد شده
کچاپ ۲قاشق غذا خوری نشاسته ۱قاشق چای خوری آب برای حل کردن نشاسته ۲قاشق سوپ خوری 
طرز تهیه ***
نان را با ۱۰۰ میلی‌ آب نم زده بزارین نرم بشه.
FarsiGET | دانلود رایگان آهنگ و فیلم و عکس 
سیر  را خرد کرده  با ۱قاشق روغن  زیتون و کره تفت بدین و پیاز را اضافه کنین تا طلا یی بشه ..
FarsiGET | دانلود رایگان آهنگ و فیلم و عکس
تو یه ظرفی‌ گوشت و  نصف پیاز سرخ شده و نمک و فلفل و جوز هندی را اضافه کنین کمی‌ ورز بدین...بعد نان نرم شده را اضافه کنین و خوب هم بزنین .
FarsiGET | دانلود رایگان آهنگ و فیلم و عکس
داخل ظرف گردی که بشه تو فر یا ماکروفر گذاشت  برگ کلم رو بچینین بعد مواد بالا رو به صورت نیم کره داخل ظرف حالت بدین و روی اونو با چند لایه کلّم گرد بریده شده بپوشونین،،،
FarsiGET | دانلود رایگان آهنگ و فیلم و عکس
بعد تو ماهی‌ تابه قبلی که نصف پیاز مونده کمی‌ روغن بریزین و گوجه‌ها رو با کمی‌ نمک و کمی‌ جعفری خرد شده تفت بدین و بعد کچاپ را اضافه کنین سوپ مرغ را بریزین و نشاسته حل شده تو آب را اضافه کنین یه جوش خورد ور دارین و این سس را روی مخلوط کلم بریزین و با  نایلکس روی ظرف را بپوشونین و به مدت  15 دقیقه با حرارت 500W  بپزین ،،،توی فر معمولی 20 دقیقه با حرات 180 درجه سانتیگراد (البته از قبل گرم شده) بپزین  وقتی‌ آماده شد در ظرف برگردونین و سس را روش بریزین و با جعفری خرد شده تزینن کنین.......نوش جون

๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩
๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩ * * * * * Mail icon jblack.info