۱۳۸۹ خرداد ۱۰, دوشنبه

تزئینات میوه و سبزیجات

تزئینات میوه و سبزیجات
  در این مبحث به آموزش کنده کاری روی میوه جات و سبزیجات بپردازیم ،البته چون این کار یک کار ظریف و هنری هست و نمیشه از تمام مراحل عکس گرفت ...
و باید کمی‌ با هنر کنده کاری آشنا باشین .ولی‌ در کلّ با دیدن و چند بار تمرین میشه حتما کار‌ها را روز بروز بهتر انجام داد،،،ناگفته نماند که اکثرا به صورت ایده هست و شما میتونین از این ایده‌ها الهام بگیرین،،در وحله اول با ابزار این کار آشنا میشیم،






۱۳۸۹ خرداد ۸, شنبه

ادویه جادویی


 ادویه جادویی یا (ادویه مخصوص ماهی شکم پر)
طرز درست کردن این ادویه رو از دوست بزرگوارم ندا کاوه از سفره خونه یاد گرفتم و درست کردم که جا داره از این که اجازه دادن تو وبلاگم مطرح کنم باعث  ازشون نهایت تشکر رابکنم
که باید بگم :به تمام معنی  منو برد به عوالم کودکی,,,و بازارچه و ،،،مادر بزرگ و شلوغ کار‌های دوران بچگی توی بازارچه نزدیک خونه که سر مست از عطر این ادویه‌ها میشدم..........من که عاشقش شدم


این ادویه رو درست کنین که هم برای جوجه خوبه، هم برای زرشک پلو، هم برای ته چین و هم برای مرغ بریان که توی فر درست میشه.
و اما:
نمک 1 قاشق مرباخوری،
پودر پاپريکا 1 قاشق مرباخوری،
پودر فلفل سياه 1 قاشق مرباخوری،
پودر فلفل قرمز 1 قاشق مرباخوری، 
پودر تخم گشنيز 1 قاشق مرباخوری،
زرد چوبه 1 قاشق مرباخوری،
پودر سير 1 قاشق مرباخوری،
پودر خردل 1 قاشق مرباخوری،
پودر دارچين 1 قاشق مرباخوری،
پودر زيره سياه 1 قاشق مرباخوری
پودر زيره سبز 1 قاشق مرباخوری،
پودر زنجيبل 1 قاشق مرباخوری،
پودر هل 1 قاشق مرباخوری، پودر رازيانه 1 قاشق مرباخوری،
جوز هندي رنده شده 1 قاشق مرباخوری،
پودر ميخک 2/1 قاشق مرباخوری،
پودر ليمو عماني 2 قاشق مرباخوری،
سماق 2 قاشق مرباخوری.

اگه زیره سیاه نداشتین به جاش زیره سبز بریزین. برای درست کردن پودر لیموعمانی ** لیمو را تکه کنین و هسته لیمو رو کاملا" در بیارین و بذارین خوب خشک بشه بعد توی آسیاب خوب پودرش کنین.**

منظور من از قاشق مرباخوری در این دستور همون بزرگترین پیمانه در قاشقهای اندازه گیری استاندارد هست و اگه میخواین از این ادویه بیشتر درست کنین میتونین از پیمانه شیرخشک هم به عنوان واحد استفاده کنین.
اضافه این ادویه رو در ظرف دردار و در یخچال نگه داری کنین تا عطر ادویه اتون کمتر بپره ولی یادتون باشه در هر حال اگه ادویه زیاد بمونه عطرش کم میشه...
من ترجمه  اسامی موادش را براتون مینویسم :::
هل سبز.......Cardamon
زنجبیل....Ginger
رازیانه....Fennel
پودرسیر تفت داده شده........Roast garlic
گشنیز.....Coriander
پاپریکا..........Paprika
میخک..........Clove
خردل.......Mustard
فلفل سیاه...........Black Pepper
دارچین.........
.....cinnamon
جوز هندی..............Nutmeg
نمک............salt
زیره سبز...............Cumin
زیره سیاه............Caraway
سماق.............  Sumac

۱۳۸۹ خرداد ۷, جمعه

لایو سس



لایو سس
این یه سس تند هست که اکثراً با نودل یا غذاهای گوشتی و یا با سالاد مصرف میشه،،،،البته این سس به ۲طریق درست میشه یکی‌ با مواد خام و دیگری با مواد تفت داده شده ،اینبار با مواد خام آموزش میدم ،،،اگه عمری باشه با مواد تفت داده شده هم پیوست می‌کنم براتون...............
مواد لازم اختیاری هست...یعنی‌ به مقداری که تندی رو دوست دارین یا به مقداری که نیاز دارین...
سیر چند بوته
انواع فلفل سبز ،قرمز تند به دلخواه

لیمو سبز یا زرد ۱عدد
روغن کنجد ۱لیوان یا اگر نبود با روغن مایع،،،سیر را پوست کنده و به دلخواه ورق یا نگینی خردکنین فلفل‌ها را حسابی‌ خرد کنین لیمو را با پوست برش بزنین همه مواد را داخل روغن ریخته درون شیشه بریزین و داخل یخچال بذارین بعد ۲۴ تا ۴۸ ساعت آماده مصرف هست..
خیلی‌ تند هست
و برا کسانی که ناراحتی‌ معده دارن مناسب نیست ،،سرشار از ویتامین B،وC،هست به خصوص اگر با روغن کنجد باشه برا فعال کردن روده‌ها مناسب هست و یبوست را از بین میبره و حرارت بدن را از داخل بالا میبره که برامتابولیسمی‌ها خیلی‌ مفیده،،،،

۱۳۸۹ اردیبهشت ۲۷, دوشنبه

رژیم اتکینز

رژیم لاغری اتکینز
سلام،دوستان و همراهان عزیز ...این روزها همه اتکینزی شدن شما چطور؟
                  
رژیم لاغری اتکینز توسط دکتر رابرت اتکینز اختراع شد. دکتر اتکینز یک پزشک متخصص قلب بود(۱۹۳۰ـ۲۰۰۳)  شهرت او هم بیشتر به خاطر رژیم لاغری موفقش در ۴۰ سال گذشته است. او اولین بار این رژیم را برای کم کردن وزن خودش استفاده کرد و بعد در سال ۱۹۷۲ اولین کتابش به نام انقلاب رژیم اتکینز را منتشر کرد و در طی سالهای ۱۹۷۲ تا ۲۰۰۳ سیزده کتاب منتشر کرد که هر بار این کتاب ها با کمی تغییرات به چاپ مجدد رسیده اند و در واقع ایرادهای کار از بین رفته.
دکتر اتکینز معتقد است که استفاده زیاد از قندها و نشاسته ها باعث چاقی و دیابت و مشکلات مربوط به آنهاست. با مصرف زیاد این مواد لوزالمعده محبور به ترشح بیشتر و بیشتر هورمون انسولین می شود که این خود اولین عامل بروز مشکل سوخت و ساز مواد در بدن است.
این رژیم دارای ۴ مرحله است که مهم ترین و سخت ترین آن دو هفته اول که معروف به فاز القایی ست می باشد.
                            
فاز ۱: القایی
*****************
در این فاز با محدود کردن کربوهیدرات ها به میزان ماکزیمم ۲۰ گرم در روز بدن مجبور به سوزاندن چربی ها می شود و  به این حالت در اصطلاح کتوز می گویند در بسیاری کشورها می شود با خرید تست کتوز و انجام آزمایش آن در خانه به راحتی پی برد تا بدن به مرحله کتوز رسیده یا نه که البته بدون آن هم می توان از بوی بد دهان و بوی ادرار به این مسئله پی برد. این فاز ۲ هفته طول می کشد. سرعت کم کردن وزن در این فاز به شرط رعایت همه جانبه بسیار بالاست. تقریبا بین ۵ تا ۷ کیلو در این ۲ هفته کم می شود.
مهم ترین مواردی که باید در این مرحله بهش توجه کرد:
 ۱. مصرف حداکثر ۲۰ گرم کربوهیدرات در روز که آن هم باید از سبزیجات به خصوصی تامین شود و همه سبزیجات در فاز ۱ قابل استفاده نیستند. مصرف چربی و پروتئین هیچ محدودیتی نداره
 ۲. مصرف الکل، چای و قهوه ممنوع است مگر چای و قهوه بدون کافئین و یا چای گیاهی مثل رازیانه و بابونه
۳. مصرف مواد دارای کربوهیدرات بالا به کل ممنوع است از جمله برنج، نان، غلات و شیرینی ها
۴. نوشیدن فراوان آب(حداقل ۲ لیتر در روز)
۵. مصرف مکمل ها مثل مولتی ویتامین و به خصوص ویتامین های گروه بB
فاز ۲: ادامه از دست دادن وزن
*****************
هدف این مرحله که بلافاصله بعد از فاز ۱ شروع می شود افزودن تدریجی کربوهیدرات به میزان ۵ گرم در روز است و این کار تا زمانی که وزن کم می کنید ادامه دارد.
۱. این فاز تقریبا مثل فاز ۱ است ولی می توان ۵ گرم در روز کربوهیدرات را افزایش داد
۲. هدف این مرحله نزدیک شدن تدریجی به وزن هدف است
۳. مکمل ها و نوشیدن فراوان آب فراموش نشود
۴. اگر در این مرحله وزن استپ کرد می توان برای مدت چند روز دوباره به فاز ۱ و القایی برگشت
فاز ۳: آمادگی برای تثبیت وزن
******************
۱. مثل فاز ۲ ولی میزان کربوهیدرات باز هم افزایش پیدا می کنه
۲. اضافه کردن کربوهیدرات را تا زمانی که وزن در حال کاهش هست ادامه می دهید
فاز ۴: تثبیت وزن برای همه عمر
*****************
هدف از این مرحله تثبیت وزن و مصرف کربوهیدرات های خوب است و مصرف قندها همچنان ممنوع است.

مواد غذایی مجاز در مراحل مختلف رژیم اتکینز
فاز۱

 خیار،کاهو،زیتون،جعفری،رازیانه،تربچه،فلفل،قارچ،کرفس،شوید،رزماری، ریحون، یونجه! تمام گوشت های قرمز و سفید،روغن،کره،تخم مرغ،پنیر(تا ۱۵۰گرم) 
فاز۲
 گوجه فرنگی،اسفناج،کلم،کلم براکلی،تره فرنگی،پیاز،بادمجان،کدو، توت فرنگی،تمشک،بادام،فندق، تخمه آفتابگردون
فاز۳
دیگه به انتخاب خودتون میوه و سبزیجات را وارد تغذیه روزانه کنید
فاز۴
  در این مرحله خوردن نان سبوس دار و سیب زمینی هم آزاد است و کلا فازی ست که شما خودتون باید با دوری از شیرینی جات و کربوهیدرات های ساده مثل برنج سفید و نان سفیدبه ثابت ماندن وزنتان برای یک عمر کمک کنید.

 
فایل پیوست

__________________

۱۳۸۹ اردیبهشت ۱۸, شنبه

همبرگر توفو

همبرگر توفو
توفو ۱قالب
گوشت چرخ کرده گوشت مرغ یا گوساله یا میگو چرخ شده،،، ( تن
اسب گوشت و توفو ۲به ۱ هست یعنی‌ توفو نصف گوشت حساب شود)
سبزیجات به دلخواه هست یعنی‌ می‌شه از هویج ،قارچ خرد شده، استفاده کرد
پیاز خرد شده ۱عدد متوسط
نمک و فلفل
تخم مرغ ۱عدد
:::در این همبرگر از پودر نان استفاده میشه

پودر نان نصف فنجان
شیر ۳قاشق برای خیس کردن پودر نان

::::قبل از کار باید آب اضافه تو فو را بگیریین که برای این کار توفو را در آبکش بزارین یه نیم ساعت بمونه آب اضافه اون خارج میشه...
همه مواد را مخلوط کرده کمی‌ استرحت بدین بعد شکل داده در روغن سرخ کنین
سس این همبرگر پیاز خرد شده سا
طوری با کمی نمک وروغن مایع، فلفل و آبلیمو هست
یا میتونین از سس تند, کچاب و پوره گوجه فرنگی را در روغن سرخ کرده کمی‌ آبلیمو بزنین و مصرف کنین....
..***میتونین همراه این غذا از بادمجان سرخ شده بر
وکلی آب پز و قارچ سرخ شده با کره هم استفاده کنین...

نوش جان

             
فایل پیوست


۱۳۸۹ اردیبهشت ۱۶, پنجشنبه

گراتن توفو

گراتن توفو

*یک قالب توفو ۳۰۰ یا ۴۰۰ گرم
شیر ۱۰۰میلی‌.
سیر ۱حبه کوچولو
هام یا کالباس یا ژامبون ۲۰۰ گرم پنیر پیتزا به مقدار دلخواه
مایونز ۵قاشق غذاخوری
نمک و فلفل
روغن مایه یا روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری

**سیر و نمک و فلفل و روغن و سیر رنده شده را با هم مخلوط کنین
***توفو‌ها را آرام بشکل مربع‌های ۳درcm ۳سانت به ضخامت۲سانت برش بزنین...کالباس‌ها را 4قسمت ببرین مایونز را با شیر مخلوط کنین وقتی‌ توفو و کالباس‌ها را یک در میان چیدین شیر را روی آن بریزین و،روی اون را با پنیر بپوشونین بعد ۱۰ دقیقه توی فر از قبل داغ شده بذارین با حرارت ۲۵۰ سانتیگرد ،،،داغ داغ خیلی‌ خوشمزه هست اگر به با سس تند (رم )یا همان (روغن فلفل) خورده بشه خیلی‌ خوش خوراکتر هست در اخر هم کمی‌ جعفری خرد شده ب
پاشین...
 
فایل پیوست

۱۳۸۹ اردیبهشت ۱۲, یکشنبه

سالاد کاهو با میگو

سالاد کاهو با میگو

 
کاهو ،
میگو
،

جعفری خرد شده،
گوجه فرنگی

**مایونز توفو(tofu)
****.روی قسمت  که  مشخص شده کلیک کنین  روش آموزش باز میشه.
همه میزان‌ها به دلخواه هست به میزانی‌ که مصرف دارین تهیه کنین.
،،میگو‌ها را قبلا خوب شسته
و پوست گرفته در آب جوش بندازین تا رنگش صورتی‌ نارنجی روشن بشه سریع در بیارین توی آب یخ بندازین تا خنک بشه ،



،یعنی‌ حدود ۳۰ ثانیه تا ۱ دقیقه بعدروی کاهو‌ها پنیر دلمه بریزین 
وبعد میگو و جعفری بذارین و یک ورق گوجه فرنگی بچینین مثل شکل تزیین کنین
و با سس توفو که داخلش خیار شور ریختین میل کنین ...



البته اینومن  با میگو تازه و خام هم درست میکنم خیلی لذیذ میشه کسانی که میتونن میگو خام بخورن انجام بدن و لذتشو ببرن. 
نوش جان

مایونز توفو(tofu)(پنیر سویا )

مایونز توفو(tofu)(پنیر سویا )


۱قالب توفو۳۰۰گرمtofo
نمک و فلفل به میزان دلخواه

ماست به دلخواه  ۴تا ۵ قاشق
سرکه ۱۰۰میلی‌ لیتر
آب لیمو۱۰۰میلی لیتر
روغن مایع ۱۵۰ میلی‌ لیتر روغن زیتون یا روغن هسته انگور باشه  خیلی‌ بهتره;;
همه را در میکسر ریخته میکس کنین ..این مایونز برای استفاده ۳تا۴ روز هست و حتما باید در یخچال گذاشته شود.برای لذیذ ترشدن میتوانید از خیار شور ساطوری شده استفاده کنین ،،،،،،،برای رژیم لاغری و یا کسانی‌ که آلرژی به تخم مرغ دارن استفاده میشه، با انواع سالاد‌ها و گوشتها ،، محصولات دریایی همخوانی داره...
با استفاده از کمی پودر خردل میتونین سس بسیار لذیذ برای گوشت مرغ فراهم کنین.








๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩
๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩ * * * * * Mail icon jblack.info