یک طرح زیبا برای فلفل برای دور غذا یا سبد سبزیجات...
قسمت پأیین به سمت وسط فلفل رو یه چاک کوچولو بدین و یه برش افقی سحطی تری که تخم و دم فلفل با هم از داخل اون بیرون بیان و کنده نشه...گوشت فلفل رو لبه هاشو برش بزنین به شکل قلب در بیارین....
از قسمت میانی یه برش چند میلی به سمت داخل بدین ,,
به صورت بر عکس که پوست فلفل به رو بیاد دوباره به دمبرگ وصل کنین و لبههای قلب را حالت بدین...
ازخرما و خشکبار شکلاتی هم به عنوان دسر هم به عنوان تزیینات سفرههای نظری و یا مهمانی یا تولدها یا،،دور از جون مراسم ختم میشه استفاده کرد... شکلات ساده ۱۵۰گرم
شکلات سفید۱۵۰گرم
ترافل رنگین کمونی به مقدار لازم
ترافل شکلاتی به مقدار لازم
shorteningیا اگر نبود روغن جامد ۳قاشق غذاخوری کاغذ روغنی مقداری برای کار شکلاتهای خرد شده .انواع مغزها به صورت خرد شده یا پودری،شکلاتهای چیپسی و،،،،،،به مقدار لازم
مقداری پلاستیک کلفت برای درست کردن قیف برای تاره زدن روی خرما و خشکبار. شکلات هارا جداگانه در پیاله ها همراه بانصف shorteningیا روغن جامد بریزین و به صورت بن ماری آب کنین ..... خرما و خشکبارهارا آماده کنین ..
روی کاغذ روغنی با قاشق از شکلاتها روی آن ریخته به چرخانین تا سطح خرما و خشکبار ها کاملا شکلاتی بشه مقداری از شکلات آب شده را در قیفهای کوچک ریخته سر آن را یه کمی قیچی کنین و با آن روی خرما و خشکبار هارا خط یا طرح بزنین.بعد با ترافلیا مغزها به دلخواه تزیین کنین بعد بذارین خنک بشه ,بذارین یخچال و موقع مصرف بیرون بیارین و نوش جان کنین...
یکی از دسرها و تنقلات قدیمی سیب کراملی هست ولی خوب به خاطر سفتی کرامل زیاد طرفدار نداره ،،،ولی با این روش میشه بدون نگرانی سیب یا هر میوه دیگه که دوست دارین رو با لذت نوش جان کنین . شکلات ساده ۱۵۰گرم
شکلات سفید۱۵۰گرم
ترافل رنگین کمونی به مقدار لازم
ترافل شکلاتی به مقدار لازم
shorteningیا اگر نبود روغن جامد ۳قاشق غذاخوری کاغذ روغنی مقداری برای کار شکلاتهای خرد شده .انواع مغزها به صورت خرد شده یا پودری،شکلاتهای چیپسی و،،،،،،به مقدار لازم
مقداری پلاستیک کلفت برای درست کردن قیف برای تاره زدن روی توت فرنگی ها... شکلات هارا جداگانه در پیاله ها همراه بانصف shortening یا روغن جامد بریزین و به صورت بن ماری آب کنین ..... سیب یا هر میوه دیگه را آماده کنین یک سیخ چوبی در انتهای آن فرو کنین یا سعی کنین دم و برگ اونها را نگیرین ،
روی کاغذ روغنی با قاشق از شکلاتها روی آن ریخته به چرخانین تا سطح میوه ها کاملا شکلاتی بشه مقداری از شکلات آب شده را در قیفهای کوچک ریخته سر آن را یه کمی قیچی کنین و با آن روی میوه هارا خط یا طرح بزنین.بعد با ترافلیا مغزها به دلخواه تزیین کنین بعد بذارین خنک بشه ,بذارین یخچال و موقع مصرف بیرون بیارین و نوش جان کنین...
اینم یه دسر ساده ولی خوشمزه برای دسر مهمونیهای که بچه هم همراه دارن....
موز ۳عدد(نرم نباشه)
شکلات ساده ۱۵۰گرم
شکلات سفید۱۵۰گرم
ترافل رنگین کمونی به مقدار لازم
ترافل شکلاتی به مقدار لازم
shorteningیا اگر نبود روغن جامد ۳قاشق غذاخوری
چوب بستنی ۶عدد
کاغذ روغنی مقداری
قاشق ۲عدد
پیاله ۲عدد
شکلات هارا جداگانه در پیاله ها همراه بانصف shortening یا روغن جامد بریزین و به صورت بن ماری آب کنین .....
موز هارا نصف کرده پوست بگیرین و چوب بستنی را در قسمت بریده فرو کنین..
روی کاغذ روغنی با قاشق از شکلاتها روی آن ریخته به چرخانین تا سطح موز کاملا شکلاتی بشه.
بعد با ترافلها به دلخواه تزیین کنین بعد بذارین خنک بشه ,
بذارین یخچال و موقع مصرف بیرون بیارین و نوش جان کنین..
اینم یه نوع تزئین نون تست برا پارتی یا برا مهمونیهای عصرونه
نون تست رو اطرافشو میبرین بعد ۴یا۵پرمیبرین تا ۲سانت مونده به نقطه وسط نون بعدش میذارین تو لیوانهای مخصوص کیک یزد یا ظرفهای پریکس به شکل گل میشه میذارین تو تستر تست میشه بعد داخلشو از موادی مثل ؛
۱....تخم مرغ ابپز پودر شده و مخلوط با مایونز و خیار نگینی شده
۲...تخم مرغ زده شده با نمک که به صورت کرپهای کوچولو میپزین و به صورت ٔگل رز دور هم میپیچین
۳:سالاد اولویه
۴ :برگه های هام و برگههای پنیر مخصوص ساندویچ که به صورت ٔگل رز در میارین
۵..البته اون قرمزه نازک شده همین ماهی سامون هست که به شکل گل رز در آمده
6....میتونین از ماهی تن مخلوط با مایونز و تخم مرغ آب پزع ،خیار نگینی ،سیب زمینی آبپز مخلوط با مایونز استفاده کنین یا برای دسر میتونین از خامه زده شده با مربا یا کرمهای مختلف با میوه فصل یا کرم کاسترد استفاده کنین.
انواع برشها رو میتونین روی نانهای تست انجام بدین برا گلها هم از کالباس سرایس شده و یا پنیرهای نازک ورق شده که به صورت ۳گوش بریده شده و یا تخم مرغ کرپ شده ،استفاده کنینول ته ننهتون که تست شده رو با مواد پر میکنین و گلهارو میذارین رو اون و با جفری تزیین میکنین...
...وبا وردنه یا بطری نان رو کمی صاف میکنین و،،،به فاصله ۲سانت ببرین تا ۲سانت مانده به مرکز نانواع داخل ظرفهای کیک کاپ یا ظرفهای مخصوص سوفله استفاده کنین یا اطراف نانها را به شکلهای مختلف برش بزنینیا به صورت یک کاسه بزرگ در بیارین و از نونهای کوچکتری که درست کردین پر کنین و اینجاست که قانون چشم و چال در آوردن شروع به کار میکنه ، عکسها رو میزارم به قدر کافی گویا هست اگر موردی داشتین در خدمتم.
**** ..ناگفته نمونه که من اینا رو از یه برنامه تلویزیونی که کپی کرده بودم برداشتم.برا همین نوشتههای ژاپنی اونو سیاه کردم.
ا یده های خاله اوشین تحفه ها ی
بیش نیست از برای
عزیزانی كه رایحه وجودشان شمیم
روح و روان را نوازش میدهد ....
در ایده هایی که من ارائه میدم با مواد جایگزین به نحو احسن و با کمترین زمان و سریعترین و بی دردسر یا کم دردسرترین روش میتونین کار مورد نظرتون را انجام بدین....امیدورام براتون مثمر ثمر باشه...
برای بهتر دیدن تصاویر روی آنها کلیک کنین.