۱۳۸۹ شهریور ۳۱, چهارشنبه
۱۳۸۹ شهریور ۱۸, پنجشنبه
خرچنگ
زیر کاسه پشتش یه مایع زرد یا خردلی رنگی هست که اونو جدا کنین با مایونز و کمی فلفل و آبلیمو بذارین کنار که موقع خوردن ازش استفاده کنیین..بعد یه لایه نازک گوشت مابین کاسه و شکم هست اونا رو جدا کنین که خوردنی هست بشه برگردون زیر شکمش یه تیکه که قسمت فکش هست رو ببرین و پرزای اطراف صورتشو واردرین بریزین دور و بعد از وسط ۲تا کنین و همراه با تیکه شکم پاهاشو جدا کنین...بعد بشورین و بعد استفاده کنین......
اشتراک در:
پستها (Atom)