زیر کاسه پشتش یه مایع زرد یا خردلی رنگی هست که اونو جدا کنین با مایونز و کمی فلفل و آبلیمو بذارین کنار که موقع خوردن ازش استفاده کنیین..بعد یه لایه نازک گوشت مابین کاسه و شکم هست اونا رو جدا کنین که خوردنی هست بشه برگردون زیر شکمش یه تیکه که قسمت فکش هست رو ببرین و پرزای اطراف صورتشو واردرین بریزین دور و بعد از وسط ۲تا کنین و همراه با تیکه شکم پاهاشو جدا کنین...بعد بشورین و بعد استفاده کنین......
۱۳۸۹ شهریور ۱۸, پنجشنبه
اشتراک در:
نظرات پیام (Atom)
دستت درد نکنه اوشین جان . واقعا چنین پستی لازم بود. اما می گن که اول باید زنده زنده تو آب جوش انداختش. برا چند دقیقه ؟ شما اینکارو کردید؟ مرسی
پاسخحذفنه عزیزم این طریق بالا در صورتی هست که بخواین خام اونو استفاده کنین.در آموزشهای بعدی دستور قضایی و آبپز کردنش هم یاد میدم.
پاسخحذفمرسی اوشین جون از توضیح. یعنی این هم نوعی ساشسیمی است؟ همانکه در ژاپن بهش می گن خام خواری؟ خوشمزه می شه یعنی؟ جرچنگو همینطوری زنده زنده این عملیاتو روش انجام می دن؟
پاسخحذفعزیزم همون ساشیمی هست .خوشمزه هست خیلی.بله زنده زنده هست.ولی چون قبلا با یخ بیحس کردن زیاد تکون نمیخوره .زنده زنده ساشیمی کردن موجدات دریایی یکی از قوانین رستورانهای ایینجاست چون میگو صدف و خرچنگ اگر از مردنشون بیشتر از ۱ساعت بگذره باکتری تو بدنشون فعال میشه که باعث مسمومیت میشه
پاسخحذف