... تارت بشقابی درست کرده با کستارد کرم یا خامه فرم گرفته بزنید ونارنگیهای پوست گرفته را چیده وروی اون محلول رقیق شده NAppage با ژلاتین و شکربزنید بعد با شعله گاز دستی به صورت کرامل در بیاریین و مابین نارنگیها را خامه زده و با شکلات چیپسی تزیین کنین البته اینجا از نوعی لوبیا که به صورت مربا در میارن استفاده شده،،،،
بسی راحت به نظر اومد خاله اوشین. البته عکس باز نشد و ما که چیزی ندیدیم. حالا یه سوال! ما بخوایم شما رو بلینکیم و شما هم ما رو بلنکد کی رو باید ببینیم؟!!!!
سلام خاله جان :دی با اجازه من شما رو لینک کردم.آخه آدرس ها رو زود یادم میره برای همین باید دم دستم ثبتشون کنم :پی بیشتر پست ها رو خوندم.مشخص که خیلی خونه دار هستید.به خصوص ایده های جادوگری کدبانو !! خیلی جالب بودند. خاله جان شما جند سال اونجا هستی ؟! امشب داشتم برنامه ی هیمیناتسو آراشی رو می دیدم.توی این قسمت غذا درست کردن (وای چه غذاهایی !!!) توی یکی از غذاها از یک چیزی به اسم katsuobushi استفاده کردند.کمی سرچ کردم اما زیاد چیزی متوجه نشدم.دریایی ه ؟! زنده استفاده ش می کنند ؟! چون تکون می خوردند{خدا کنه که اینطوری نباشه !)
سلام عزیزم مرسی از محبتت راستش من ۱۳ ساله اینجام ...شما کجأین؟ منم اون برنامه روی خیلی دوست دارم ،،اون (کاتسو بوشی) یه نوع ماهی هست که خشکش میکنن به روش دودی کردن خودمون تو ایران ولی ماهیش رو اول با باکتریهای مخصوص غذایی میزارن کپک بزنه بعدش دودیش میکنن و با رندههای مخصوص رنده میکنن که بصورت پرههای خیلی نازک در میاد که وقتی روی غذا میریزی به خاطر حرارت و رطوبت غذا جمع میشه که آدم فکر میکنه داره تکون میخوره ،،خیلی هم برا بدن مفید و خوشمزه هست،،اسمم دریا هست بچهها خاله اوشین صدام میکنن شما هر جوری راحتی عزیزم بازم سوالی بود در خدمتم ،،
من اهواز هستم. اون برنامه رو می بینید ؟! وای چقدرخوشحال شدم .....آراشـــــــــــــی !وای که این بشرها چقدر خوبن.به خصوص ریدا و جون چان 333> خیر ببین ،اینطوری دل جوان های مردم رو شاد می کنند :دی چقدر خوشحال شدم کاتسو بوشی زنده نیست .ممنون خاله جان ^^
ا یده های خاله اوشین تحفه ها ی
بیش نیست از برای
عزیزانی كه رایحه وجودشان شمیم
روح و روان را نوازش میدهد ....
در ایده هایی که من ارائه میدم با مواد جایگزین به نحو احسن و با کمترین زمان و سریعترین و بی دردسر یا کم دردسرترین روش میتونین کار مورد نظرتون را انجام بدین....امیدورام براتون مثمر ثمر باشه...
برای بهتر دیدن تصاویر روی آنها کلیک کنین.
بسی راحت به نظر اومد خاله اوشین. البته عکس باز نشد و ما که چیزی ندیدیم. حالا یه سوال! ما بخوایم شما رو بلینکیم و شما هم ما رو بلنکد کی رو باید ببینیم؟!!!!
پاسخحذفشادی جان من شما روی به لیستم اضافه کردم خوشحال میشم در خدمت باشم
پاسخحذفسلام خاله جان :دی
پاسخحذفبا اجازه من شما رو لینک کردم.آخه آدرس ها رو زود یادم میره برای همین باید دم دستم ثبتشون کنم :پی
بیشتر پست ها رو خوندم.مشخص که خیلی خونه دار هستید.به خصوص ایده های جادوگری کدبانو !! خیلی جالب بودند.
خاله جان شما جند سال اونجا هستی ؟! امشب داشتم برنامه ی هیمیناتسو آراشی رو می دیدم.توی این قسمت غذا درست کردن (وای چه غذاهایی !!!) توی یکی از غذاها از یک چیزی به اسم katsuobushi استفاده کردند.کمی سرچ کردم اما زیاد چیزی متوجه نشدم.دریایی ه ؟! زنده استفاده ش می کنند ؟! چون تکون می خوردند{خدا کنه که اینطوری نباشه !)
پ.ن:خاله اوشین صداتون کنم ؟! عیبی نداره ازتون سوال می پرسم ؟!
ممنون ^^
سلام عزیزم مرسی از محبتت راستش من ۱۳ ساله اینجام ...شما کجأین؟ منم اون برنامه روی خیلی دوست دارم ،،اون (کاتسو بوشی) یه نوع ماهی هست که خشکش میکنن به روش دودی کردن خودمون تو ایران ولی ماهیش رو اول با باکتریهای مخصوص غذایی میزارن کپک بزنه بعدش دودیش میکنن و با رندههای مخصوص رنده میکنن که بصورت پرههای خیلی نازک در میاد که وقتی روی غذا میریزی به خاطر حرارت و رطوبت غذا جمع میشه که آدم فکر میکنه داره تکون میخوره ،،خیلی هم برا بدن مفید و خوشمزه هست،،اسمم دریا هست بچهها خاله اوشین صدام میکنن شما هر جوری راحتی عزیزم بازم سوالی بود در خدمتم ،،
پاسخحذفمن اهواز هستم.
پاسخحذفاون برنامه رو می بینید ؟! وای چقدرخوشحال شدم .....آراشـــــــــــــی !وای که این بشرها چقدر خوبن.به خصوص ریدا و جون چان 333> خیر ببین ،اینطوری دل جوان های مردم رو شاد می کنند :دی
چقدر خوشحال شدم کاتسو بوشی زنده نیست .ممنون خاله جان ^^