۱۳۸۸ اسفند ۷, جمعه

بادمجان توپر

بادمجان توپر::برای ۲نفر

بادمجان دلمه‌ای ۲عدد.سینه مرغ ۱تیکه کامل (پوست گرفته شود).سیر ۲حبه(کسانی‌ که با سیر مشکل دارن میتونن به جای آن‌ از فلفل سبز استفاده کنن) نمک.فلفل.کچاب گوجه فرنگی پوست گرفته خرد شده ۱فنجان.قارچ خرد شده نصف فنجان.

FarsiGET | دانلود رایگان آهنگ و فیلم و عکس

کلاهک بادمجان رو بذارین باشه فقط اضافه‌های انو بگیرین. از وسط به درازا ۲قسمت کنین.یکمی از پست پشت بادمجان را ببرین ،داخل اونو به صورت ۴خونه برش بدین ولی‌ پوست انو زخمی نکنید،گوشت سینه مرغ رو با چاقوساتوری کنین و با نصف فنجان آب مخلوط کنین بزارین کنار،در ماهیتابه کمی‌ روغن به اندازه یک قاشق بریزین.سیر یا فلفل رو با قارچ‌های خورد شده تفت بدین بعد گوجه و در آخر کچاب را اضافه کرده کمی‌ تفت بدین و سینه مرغ رو اضافه کرده بذارین آب اضافه اون کشیده شه.در ماهیتابه رو نذارین چون مرغ سفت میشه.بادمجانها رو سرخ کرده و به آرامی د
اخل اون رو در بیارین و به مواد آماده شده اضافه کنین،نمک و فلفل اونو اندازه کنین.بعد داخل بادمجان‌ها رو با این مواد پر کنین و بعد سرو کنین.
FarsiGET | دانلود رایگان آهنگ و فیلم و عکس
FarsiGET | دانلود رایگان آهنگ و فیلم و عکس
FarsiGET | دانلود رایگان آهنگ و فیلم و عکس
FarsiGET | دانلود رایگان آهنگ و فیلم و عکس
FarsiGET | دانلود رایگان آهنگ و فیلم و عکس
FarsiGET | دانلود رایگان آهنگ و فیلم و عکس













۱ نظر:

  1. عاااااااااااالیه دریاجون... دستتون دردنکنه

    بوس

    پاسخحذف

صحبتها و نظرات دوستانه

๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩
๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩ * * * * * Mail icon jblack.info