این یک نوع دسر روسی هست که من از یک خانم روسی یاد گرفتم خیلی شیک و خوشمزه هم هست و جون میده واسه قانون چش وچال و این حرفا....
مواد لازم :
*** پنیر دلمه......... 200gمواد لازم :
(cottage cheese)
کشمش20g · ·
کشمش20g · ·
شکر 4 قاشق چای خوری
تخم مرغ بزرگ 1 عدد
کمی دارچین
طرز تهیه:
سیبها را خوب شسته و خشک کرده کنار بزارین مواد بالا را در میکسر ریخته خوب میکس کنین و بعد کشمشها را اضافه کنین قسمت بالای سیب را با چاقوی تیز صاف ببرین و قسمت مرکز سیب را خالی کنین وکمی از گوشت سیب را هم آهسته خالی کنین ولی مراقب باشین که بدنه سیب زخمی نشه..
بعد با مواد بالا پر کنین و داخل پیالههای مخصوص دسر پودینگ بزارین و در فرّ که از قبل گرم شده با درجه حرارت C200 به مدّت 30دقیقه بپزه
،بعد بزارین خنک بشه و روش را پودر قند بپاشین
و سرو کنین...
این دسر جنبه طبی هم داره برا کسانی که ناراحتی قلبی یا تنفسی , گوارشی دارن....
نوش جان...
ممنون دریا جون.منم توی یه سایت روسی پیدا کرده بودم.ولی ترجمه اش یه چیز عجیبی بود که امیدی به درست کردنش نداشتم .خیلی خوشحال شدم اینجا به فارسی دیدم.بوس.
پاسخحذفسلام درياجون باسليقه ومهربون عزيزم ميخوام حتما اين دسرشيكودرست كنم فقط متوجه پنيردلمه نشدم منظورچيه
پاسخحذفشهلا جان توی همین تاپیک روی پنیر دلمه کلیک کنین دستور عملش براتون میاد،،،booooooooooos
پاسخحذفسلام دریا جونننننننن
پاسخحذفشرمندم کردی با اومدنت
ممنونم
سلام دریا جون
پاسخحذفاومدم که بهت بگم که هستم و همیشه باهاتم
قربونت برم عزیزم
شهلا جانم قدمت بالای چشم ،،در خدمتیم همیشه
پاسخحذفخاله اوشين جان ببخشيد چندتا سوال راجب اين پنير داشتم، اگرپاسخ بديد مممنون مي شم: يكي اينكه يك ليتر شير آيا 200 گرم پنير به ما مي ده؟ دوم اينكه اگر ميزان آبليموش رو به پيمانه يا قاشق غذاخوري بنويسيد ممنون مي شم. سوم اينكه چند ساعت بمونه تا به شكل منسجم دربياد و آخر اينكه داخل يخچال بايد بمونه تا به اين شكل درآد يا تو محوطه اشپزخونه.... يك دنيا تشكر - چقدر باحاله عكس آدمك هاي اون بالا كه چشمشون از حدقه دراومده :)
پاسخحذفنه عزیزم الیتر ۲۰۰ گرم نمیده این بستگی به چربی شیرت داره ،
پاسخحذفآب لیمو هم که به پیمانه گفتم خوب با این پیمانههای اندازه گیری ۱۰۰ میلی لیتر برا هر لیتر شیر تقریبا میشه ۱۵ تا در نوشابه ..(این تنها واحد اندزی گیری هست که همه جا یکی هست)
نیازی به یخچال نیست تو هوای خنک باشه کافیه.زمانش هم بستگی به جسم سنگینی هست که روش میذاری معمولا۶تا ۸ساعت...