بیسکویت ۲رنگ ،پیچی یا ماربل
::شکر و پودر کیک رو با هم مخلوط کنین و خامه رو اضافه کنین با نوک انگشت هم بزنین تا با هم مخلوط بشه وقتی آرد ناپدید شد با کف دست آرام ماساژ بدین.
::به دوقسمت کنین ::یکی رو ۵گرم پودر کاکائو یا چای سبز بریزین هم بزنین تا مخلوط بشه، ::روی پلاستیک یا همان محافظ غذا به پهنای ۳سانت و ضخامت۱.۵ سانت باز کنین (نیازی به وردنه نیست ) بعد ۱۰ دقیقه بزارین تو فریزر تا سرد بشه .

بعد در آورده ۲تا خمیر رو روی هم بذارین و از وسط برش بدین، یکی از برشها رو یکبار بغلطانین تا رنگها بر عکس هم قرار بگیرن. به پهنای ۳میلی برش بزنین، داخل سینی فر را کاغذ روغنی بزارین و خمیرها رو بچینین و در حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵تا ۲۰ دقیقه بپزین، و نوش جان کنین.....
::::::در پأیین طرز ماربل و پیچی کردن رو با عکس توضیح دادم،،
یکی موردی هم که یادم رفت ذکر کنم که این خمیر را میتونین به مدت ۲تا ۳ هفته در فریزر نگه داری کنین و چند ساعت قبل مصرف بزارین یخچال تا به حالت اولش برگرده..

مرسی خاله جون سعی می کنم درست کنم ولی به نظر اسون نمیاد :)
پاسخحذفسلام عزیزم .نه سخت نیست فقط به سرعت زیاد نیاز داره و این که این خمیر حتما باید سرد و سفت شده باشه ...
پاسخحذف