تاماگو ماکی卵巻き tamagomaki
********************
********************
اینا تاماگو ماکی卵巻き tamagomakiیا همون رولت تخم مرغ هست که به مواد اولیه اون سوس سویا یا بعضیها میرین mirinکه یک نوع سس شیرینهست و بعضیها چاشنی پودر ماهی میزنن بسته به زأقه خانواده فرق میکنه وسعتش هم تخم ماهی (خاویار نیست)(taraku)تخم ماهیهای مختلف یا کالباس یا هام یا سبزیجات را میپیچن ،و بعضیها هم بعد پخته شدن داخل یه چاشنی که شیرین هست و مثل سکنجبین خودمون با سرکه و شکر آماده کردن میذارن تا مزه دار بشه ،،، من طرز تهیه اون عکس ۴ را که با تخم ماهی هست را میزارم ،اینا معمولاً برای مراسمهای خاص یا بنتوها یا بعضی وقتها هم برای تزیین سفره به کار میره که بیشتر به، صورت تخم مرغ خالی هست ,,
خاگینه ژاپنی....(تاماگو ماکی卵巻き tamagomaki)
تخم مرغ ۶ عدد
داشی DASHI یا همین سس ماهی ۱۰۰میلی ,,نبود میتونین ازقرص سوپ ماهی یا مرغ استفاده کنین
شکر ۴قاشق غذا خوری
مواد را به سس ماهی یا مرغ اضافه کنین هم بزنین وقتی حل شد به تخم مرغها اضافه کنین و آروم هم بزنین تا مخلوط بشه ولی کف نکنه
برا این کاراز ماهی تابه ۴گوش یا مستطیلی استفاده میشه کفّ ظرف را با کمی روغن چرب کنین گاز نباید شعله شدید داشته باشه گرم که شدکمی از مایه را بریزین و بگردونین تا کفّ ظرف یه لایه نازک مثل کرپ پخش بشه از قمست دسته ماهی تابه که به سمت خودتون هست با کفگیر رول کنین اینجا قبل رول کردن میتونین موادی که میخواین را روی کرپ پخش کنین بعد رول کنین.ا
رول را سمت گوش دیگه ماهیتابه بذارین بمونه بعد یه لایه دیگه تخم مرغ بریزین و این بار بر عکس از روبرو رول کنین به طرف دسته بعد رول را دوباره به سمت مخالف ببرین این کار را تا تمام شدن مواد انجام بدین هر چه مواد پخش شده نازک باشه رول شما زیباتر و خوشمزه تر میشه ،وقتی تمام شد ،،اینجا لای بامبو رول میکنن و میزارن خنک بشه ولی اگر نبود لای یه نایلکس بپیچین با دست حالت بدین بذارین بمونه تا خنک بشه ،در این مرحله میتونین اگر شیرین دوست داستین همون مواد سکنجبینی رو روش بریزین بذارین بمونه اگر هم که با طعم نمک دوست دارین لزومی نداره چیزی اضافه کنین ،،ژاپنیها تخم مرغ را شیرین میخورن در واقع این یه نوع خاگینه ژاپنی هست،.در این عکسها دو نوع ساده و با تخم ماهی دیده میشه ،،اونی که تخم ماهی داره شیرین نیست و با سویا سس که شور هست چاشنی داده شده،میتونین داخل مواد تخم مرغ زنجبیل خرد شده تازه هم بزنین که اکثرا زمستون ها این کار رو میکنن برای گرم شدن بدن،،
__________________خاگینه ژاپنی....(تاماگو ماکی卵巻き tamagomaki)
تخم مرغ ۶ عدد
داشی DASHI یا همین سس ماهی ۱۰۰میلی ,,نبود میتونین ازقرص سوپ ماهی یا مرغ استفاده کنین
شکر ۴قاشق غذا خوری
مواد را به سس ماهی یا مرغ اضافه کنین هم بزنین وقتی حل شد به تخم مرغها اضافه کنین و آروم هم بزنین تا مخلوط بشه ولی کف نکنه
برا این کاراز ماهی تابه ۴گوش یا مستطیلی استفاده میشه کفّ ظرف را با کمی روغن چرب کنین گاز نباید شعله شدید داشته باشه گرم که شدکمی از مایه را بریزین و بگردونین تا کفّ ظرف یه لایه نازک مثل کرپ پخش بشه از قمست دسته ماهی تابه که به سمت خودتون هست با کفگیر رول کنین اینجا قبل رول کردن میتونین موادی که میخواین را روی کرپ پخش کنین بعد رول کنین.ا
رول را سمت گوش دیگه ماهیتابه بذارین بمونه بعد یه لایه دیگه تخم مرغ بریزین و این بار بر عکس از روبرو رول کنین به طرف دسته بعد رول را دوباره به سمت مخالف ببرین این کار را تا تمام شدن مواد انجام بدین هر چه مواد پخش شده نازک باشه رول شما زیباتر و خوشمزه تر میشه ،وقتی تمام شد ،،اینجا لای بامبو رول میکنن و میزارن خنک بشه ولی اگر نبود لای یه نایلکس بپیچین با دست حالت بدین بذارین بمونه تا خنک بشه ،در این مرحله میتونین اگر شیرین دوست داستین همون مواد سکنجبینی رو روش بریزین بذارین بمونه اگر هم که با طعم نمک دوست دارین لزومی نداره چیزی اضافه کنین ،،ژاپنیها تخم مرغ را شیرین میخورن در واقع این یه نوع خاگینه ژاپنی هست،.در این عکسها دو نوع ساده و با تخم ماهی دیده میشه ،،اونی که تخم ماهی داره شیرین نیست و با سویا سس که شور هست چاشنی داده شده،میتونین داخل مواد تخم مرغ زنجبیل خرد شده تازه هم بزنین که اکثرا زمستون ها این کار رو میکنن برای گرم شدن بدن،،
سلام واقعا کارتون 200000000000000000000000000
پاسخحذفامیدوارم موفق و پیروز باشید
راستی تبادل لینک می کنیدhttp://honartabakhi.blogfa.com/
ممنونم عزیز.........
پاسخحذف