۱۳۸۸ دی ۸, سه‌شنبه

خمیر جادویی

 خمیرجادویی

مواد لازم:: ۱۵۰ گرم ..آرد کره آب شده تقریبا گرم ۴۰ گرم بکینگ پودر ۱۰گرم نمک ۱/۴ قاشق چای خوری ماست زده شده ۸۰گرم شکر
روش درست کردن این خمیر ::::۱۰گرم**************************************** ********** ***************** ۱۵۰گرم آرد با قاشق سر صاف بخواهی اندازه بگیری که ۱قاشق برابر ۴ گرم هست ولی‌ با پیمانه‌های درجه دار ۲۰۰میلیگرم می‌شه ۱۰۰گرم بکینگ پودر ۱قاشق چأی خوری۳گرم شکر ۱قاشق نسبتا پر۱۰گرم ماست زده شده۱قاشق تقریبا ۹گرم و به میلی‌ لیتر ۸۰میلی‌ لیتر مساوی ۸۰گرم نمک هم که معلوم بود :************************************************* *****************
 


 














 



         

۱۰گرم**************************************** ********** ***************** ۱۵۰گرم آرد با قاشق سر صاف بخواهی اندازه بگیری که ۱قاشق برابر ۴ گرم هست ولی‌ با پیمانه‌های درجه دار ۲۰۰میلیگرم می‌شه ۱۰۰گرم بکینگ پودر ۱قاشق چأی خوری۳گرم شکر ۱قاشق نسبتا پر۱۰گرم ماست زده شده۱قاشق تقریبا ۹گرم و به میلی‌ لیتر ۸۰میلی‌ لیتر مساوی ۸۰گرم نمک هم که معلوم بود :************************************************* ***************** در صورت استفاده برای صبحانه شکر را زیاد کرده و دخل نان‌ها را با خامه یا مربا پر کنید این مقدار برای ۲تا ۳نفر می‌باشد طرز تهیه*** اول کره رو آب می‌کنیم به آرامی ولی‌ نباید زیاد داغ بشود در حدی که کامل آب شده و سفتی نداشته باشد ما ست زده شده را با آن به خوبی‌ مخلوط می‌کنیم بعد مود خشک رو با هم ۳بار الک کرده در ظرفی ریخته و محلول کره و ماست را اضافه کرد و هم می‌زنیم اول با نوک انگشت آرد و ماست کره را کم کم حل کرده کمی گلوله که شد با کف دست به آرامی ماساژ میدهیم و ۵دقیقه استراحت میدهیم بعد به اشکالی که دوست دارین میتونین شکل بدین....
 
 
یا در سوسیس بپیچین یا از با مواد ساده تو یخچال یا باقی‌ مونده انواع خورشت‌ها یا سوسیس .کالباس،هام،
پنیر پیتزا،اسفناج با تخم مرغ،گوشت کوبیده،ماهی‌ کنسرو،و باقیمانده غذا یا مواد پیتزا و سبزیجات پر کنین هر چی‌ بود و دم دستتون رسید توپینگ کنین

. و روی خمیر رو زرده تخم مرغ یا کنجد زده در فر به مدت۱۵ دقیقه با حرارت ۲۰۰ سانتیگراد طبخ کنین..........

 
 

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

صحبتها و نظرات دوستانه

๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩
๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩ * * * * * Mail icon jblack.info