کرامل کردن شکر
****اصولا شکر وقتی حرارت میبینه با همزدن اون خاصیت خودشو از دست میده بنا بر این اول از هم زدن اون باید خودداری کنین بعدش هم برای کراملی کردن نباید آب به اون اضافه بشه. ...۱۲۰ گرم شکر رو با ۴۰ میلی آب خیس کرده در ظرف ریخته خوب پخش کنین بعد گاز رو روشن کنین بذارین شکر با شعله ملایم آب بشه،
،از گوشهها شروع به ذوب شدن میکنه پس گوشه ها خیلی زود تیره میشه از اطراف ظرف به صورت حباب های ریز در میاد در این حال برای اینکه از سوختن اون جلو گیری بشه ظرف رو تکون بدین به حالت دورانی تا خوب هم بخوره (نه باقاشق یا وسیله دیگه)
وقت خوب طلایی رنگ شد ۱/۲ قاشق غذاخوری کره اضافه کنین تا کرامل شما خشک و شکننده مثل آبنبات نشه..
****اصولا شکر وقتی حرارت میبینه با همزدن اون خاصیت خودشو از دست میده بنا بر این اول از هم زدن اون باید خودداری کنین بعدش هم برای کراملی کردن نباید آب به اون اضافه بشه. ...۱۲۰ گرم شکر رو با ۴۰ میلی آب خیس کرده در ظرف ریخته خوب پخش کنین بعد گاز رو روشن کنین بذارین شکر با شعله ملایم آب بشه،
،از گوشهها شروع به ذوب شدن میکنه پس گوشه ها خیلی زود تیره میشه از اطراف ظرف به صورت حباب های ریز در میاد در این حال برای اینکه از سوختن اون جلو گیری بشه ظرف رو تکون بدین به حالت دورانی تا خوب هم بخوره (نه باقاشق یا وسیله دیگه)
وقت خوب طلایی رنگ شد ۱/۲ قاشق غذاخوری کره اضافه کنین تا کرامل شما خشک و شکننده مثل آبنبات نشه..
سلام دریا جون تبریک می گم چه وبلاگ نازی شده من که مرتب سر میزنم .
پاسخحذفممنونم عزیزم به پای کارهای شماها نمیرسه,,,
پاسخحذف