خامه فرم گرفته خانمهای که وقت ندران خامه بزنن و کیک هاشونو تزیین کنن. البته این بخصوص برا عزیزانی که عاشق عطر لیمو هستن جون میده ۲تا روش میخوام یاد بدم امیدوارم خوشتون بیاد اول: ۲۰۰ ccخامه با ۳قاشق شکر و ۱قاشق آبلیمو سریع هم بزنین خامه در عرض۴۰ ثانیه آماده هست। دوم: قبل از خامه زدن یه نیمساعت قبل ۳قاشق ماست رو تو یه پارچه تمیز بریزین و فشار بدین تا آب اضافه اون گرفته بشه بعد بذارین تا آرام آب ماست گرفته بشه در این حین کیک رو آماده کنین و زمانی که میخواین خامه رو بزنین این ماست رو اضافه کنین در عرض کمتر از ۱ دقیقه خامه شما سفت میشه.....موفق باشین ...
۱۳۸۸ دی ۸, سهشنبه
اشتراک در:
نظرات پیام (Atom)
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر
صحبتها و نظرات دوستانه