◎لابستر تنوری برای ۴نفر◎خرچنگ (لابستر) 2عدد
◎ آرد 30g
◎ کره 30g،
◎ پنیر پیتزا،250g
◎ شیر 2فنجان
◎ جعفری ، کمی
◎ سس مایونز ،, کمی
◎ نمک, کمی
◎فلفل، کمی
◎طرز کار:
لابستر را جوشانده از وسط به صورت عمودی بشکافین یا نصف کنین داخل اون را خالی کنین توی یک ظرف دیگه.توی ماهیتابه کره را آب کرده آرد را کمی تفت داده و کم کم شیر را اضافه کرده سس سفید درست کنین
و در آخر نمک و فلفل را اضافه کنین بعد کمی که خنک شد با گوشت لابستر مخلوط کرده توی پست برگردونین و روی آن را مایونز زده با پنیر پیتزا پر کنین و در فر از قبل گرم شده یا تستر فری ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵~۲۰ دقیقه بپزین تا پنیر طلائی رنگ بشه موقع سرو کردن جعفری خرد شده را روی آن بدهید،،،نوش جون.
◎ آرد 30g
◎ کره 30g،
◎ پنیر پیتزا،250g
◎ شیر 2فنجان
◎ جعفری ، کمی
◎ سس مایونز ،, کمی
◎ نمک, کمی
◎فلفل، کمی
◎طرز کار:
لابستر را جوشانده از وسط به صورت عمودی بشکافین یا نصف کنین داخل اون را خالی کنین توی یک ظرف دیگه.توی ماهیتابه کره را آب کرده آرد را کمی تفت داده و کم کم شیر را اضافه کرده سس سفید درست کنین
و در آخر نمک و فلفل را اضافه کنین بعد کمی که خنک شد با گوشت لابستر مخلوط کرده توی پست برگردونین و روی آن را مایونز زده با پنیر پیتزا پر کنین و در فر از قبل گرم شده یا تستر فری ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵~۲۰ دقیقه بپزین تا پنیر طلائی رنگ بشه موقع سرو کردن جعفری خرد شده را روی آن بدهید،،،نوش جون.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر
صحبتها و نظرات دوستانه