۱۳۸۹ خرداد ۲۶, چهارشنبه

سس مارمالد پرتقا ل


سس مارمالد پرتقال
مارمالاد پرتقال۲قاشق سوپخوری
آب پرتقال خالص یا (جوس پرتقال ۱۰۰%) ۱۰۰ میلی‌ لیتر
سوپ گوشت یا قرص سوپ حل شده ۲قاشق سوپ خوری
مقداری پرتقال سرایس شده برای تزیین

در سس اصلی‌ ۲قاشق شراب سفید هم هست که اضافه کردن آن اختی
اری هست
نمک و فلفل یا پودر خردل (ماسترد) به دلخواه

نشاسته ۱قاشق سوپخوری سر صاف
اینجا سوپ را با نشاسته مخلوط کرده روی آتش بذارین و هم بزنین تمام مواد را به آن اضافه کنین و هم بزنین تا به غلظت ماست زده شده در بیاید. شراب را اضافه کنین .نمک و خردل یا فلفل را
اضافه کنین و یه جوش که خورد بزارین خنک بشه اگر مزه ملس دوست دارین به همین صورت ساده خوشمزه هست..
اضافه کردن آبلیمو اختیاری هست اگر ترش دوست دارین به مقدار دلخواه آبلیمو بزنین..
از این سس برای گوشت مرغ قارچ تفت داده شده با کره ،،،ماهی‌ و گوشت استیک میتوان استفاده کرد





***توجه ***
قانون لعاب دادن با نشاسته :
برای هر ۱قاشق ایثار صاف ۲قاشق آب استفاده میشه ...

فایل پیوست

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

صحبتها و نظرات دوستانه

๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩
๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩ * * * * * Mail icon jblack.info