خرما و خشکبار شکلاتی
ازخرما و خشکبار شکلاتی هم به عنوان دسر هم به عنوان تزیینات سفرههای نظری و یا مهمانی یا تولدها یا،،دور از جون مراسم ختم میشه استفاده کرد...
شکلات ساده ۱۵۰گرم
شکلات سفید۱۵۰گرم
ترافل رنگین کمونی به مقدار لازم
ترافل شکلاتی به مقدار لازم
shorteningیا اگر نبود روغن جامد ۳قاشق غذاخوری
کاغذ روغنی مقداری برای کار
شکلاتهای خرد شده .انواع مغزها به صورت خرد شده یا پودری،شکلاتهای چیپسی و،،،،،،به مقدار لازم
مقداری پلاستیک کلفت برای درست کردن قیف برای تاره زدن روی خرما و خشکبار.
شکلات هارا جداگانه در پیاله ها همراه بانصف shorteningیا روغن جامد بریزین و به صورت بن ماری آب کنین .....
خرما و خشکبارهارا آماده کنین ..
روی کاغذ روغنی با قاشق از شکلاتها روی آن ریخته به چرخانین تا سطح خرما و خشکبار ها کاملا شکلاتی بشه مقداری از شکلات آب شده را در قیفهای کوچک ریخته سر آن را یه کمی قیچی کنین و با آن روی خرما و خشکبار هارا خط یا طرح بزنین.بعد با ترافلیا مغزها به دلخواه تزیین کنین بعد بذارین خنک بشه ,بذارین یخچال و موقع مصرف بیرون بیارین و نوش جان کنین...
شکلات ساده ۱۵۰گرم
شکلات سفید۱۵۰گرم
ترافل رنگین کمونی به مقدار لازم
ترافل شکلاتی به مقدار لازم
shorteningیا اگر نبود روغن جامد ۳قاشق غذاخوری
کاغذ روغنی مقداری برای کار
شکلاتهای خرد شده .انواع مغزها به صورت خرد شده یا پودری،شکلاتهای چیپسی و،،،،،،به مقدار لازم
مقداری پلاستیک کلفت برای درست کردن قیف برای تاره زدن روی خرما و خشکبار.
شکلات هارا جداگانه در پیاله ها همراه بانصف shorteningیا روغن جامد بریزین و به صورت بن ماری آب کنین .....
خرما و خشکبارهارا آماده کنین ..
روی کاغذ روغنی با قاشق از شکلاتها روی آن ریخته به چرخانین تا سطح خرما و خشکبار ها کاملا شکلاتی بشه مقداری از شکلات آب شده را در قیفهای کوچک ریخته سر آن را یه کمی قیچی کنین و با آن روی خرما و خشکبار هارا خط یا طرح بزنین.بعد با ترافلیا مغزها به دلخواه تزیین کنین بعد بذارین خنک بشه ,بذارین یخچال و موقع مصرف بیرون بیارین و نوش جان کنین...
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر
صحبتها و نظرات دوستانه