سیب و (میوههای مختلف)شکلاتی
یکی از دسرها و تنقلات قدیمی سیب کراملی هست ولی خوب به خاطر سفتی کرامل زیاد طرفدار نداره ،،،ولی با این روش میشه بدون نگرانی سیب یا هر میوه دیگه که دوست دارین رو با لذت نوش جان کنین .
شکلات ساده ۱۵۰گرم
شکلات سفید۱۵۰گرم
ترافل رنگین کمونی به مقدار لازم
ترافل شکلاتی به مقدار لازم
shorteningیا اگر نبود روغن جامد ۳قاشق غذاخوری
کاغذ روغنی مقداری برای کار
شکلاتهای خرد شده .انواع مغزها به صورت خرد شده یا پودری،شکلاتهای چیپسی و،،،،،،به مقدار لازم
مقداری پلاستیک کلفت برای درست کردن قیف برای تاره زدن روی توت فرنگی ها...
شکلات هارا جداگانه در پیاله ها همراه بانصف shortening یا روغن جامد بریزین و به صورت بن ماری آب کنین .....
سیب یا هر میوه دیگه را آماده کنین یک سیخ چوبی در انتهای آن فرو کنین یا سعی کنین دم و برگ اونها را نگیرین ،
روی کاغذ روغنی با قاشق از شکلاتها روی آن ریخته به چرخانین تا سطح میوه ها کاملا شکلاتی بشه مقداری از شکلات آب شده را در قیفهای کوچک ریخته سر آن را یه کمی قیچی کنین و با آن روی میوه هارا خط یا طرح بزنین.بعد با ترافلیا مغزها به دلخواه تزیین کنین بعد بذارین خنک بشه ,بذارین یخچال و موقع مصرف بیرون بیارین و نوش جان کنین...
__________________شکلات ساده ۱۵۰گرم
شکلات سفید۱۵۰گرم
ترافل رنگین کمونی به مقدار لازم
ترافل شکلاتی به مقدار لازم
shorteningیا اگر نبود روغن جامد ۳قاشق غذاخوری
کاغذ روغنی مقداری برای کار
شکلاتهای خرد شده .انواع مغزها به صورت خرد شده یا پودری،شکلاتهای چیپسی و،،،،،،به مقدار لازم
مقداری پلاستیک کلفت برای درست کردن قیف برای تاره زدن روی توت فرنگی ها...
شکلات هارا جداگانه در پیاله ها همراه بانصف shortening یا روغن جامد بریزین و به صورت بن ماری آب کنین .....
سیب یا هر میوه دیگه را آماده کنین یک سیخ چوبی در انتهای آن فرو کنین یا سعی کنین دم و برگ اونها را نگیرین ،
روی کاغذ روغنی با قاشق از شکلاتها روی آن ریخته به چرخانین تا سطح میوه ها کاملا شکلاتی بشه مقداری از شکلات آب شده را در قیفهای کوچک ریخته سر آن را یه کمی قیچی کنین و با آن روی میوه هارا خط یا طرح بزنین.بعد با ترافلیا مغزها به دلخواه تزیین کنین بعد بذارین خنک بشه ,بذارین یخچال و موقع مصرف بیرون بیارین و نوش جان کنین...
خيلي خيلي عالي بود خيلي خوشم اومد .. ممنون از اين دستور خوب
پاسخحذفسلام
پاسخحذفعجب خوشگل و خوشرنگن. یعنی منم درست کنم همینقدر خواستنی میشه؟
خیلی خوشحالم با وبلاگ شما آشنا شدم.
ممنونم بابت دسر عالیتون
سلام دريا جون .مرسي اينا خيلي خوشگلن.هميشه واسم سواله اينا رو چه جوري توي مهموني هاشون ميخورن؟
پاسخحذف