۱۳۸۹ خرداد ۲۵, سه‌شنبه

آماده کردن لابستر

..آماده کردن لابستر
قبل هر چیز اگر میخواین
لابسترخام رو استفاده کنین بعد پاک کردن توی پوسته زیری یخ خرد شده بریزین و گوشتها شو بچینین روش بعد با نمک سویا استفاده کنین.
ولی‌ برای پختن باید اونو تو آب جوش یه بار بجوشونین ،که رنگش به نارنجی میزنه البته پوسته اون از گوشت لابستر میشه برای اسپاگتی،ساندویج سوپ و گراتن استفاده کرد ،،،،من سعی‌ می‌کنم چند نوع از اون‌ها رو اینجا معرفی کنم،،،
     

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

صحبتها و نظرات دوستانه

๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩
๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩ * * * * * Mail icon jblack.info