۱۳۸۸ اسفند ۹, یکشنبه

ژله آناناس


اینم یه نوع دسر که درست کردم کمپوت آناناس رو باز کنین و نصف شربت اونو خالی کنین و به جاش شیر گرم را با ۱۵ گرم پودر ژله مخلوط کنین و بریزین روش توئ همون ظرفش و بذارین یخچال یه ۳ساعتی‌ بمونه وقتی‌ خودشو بست در ظرف مناسبی برگردونین سمت دیگه اونو باز کنین و آروم آروم فشار بدین بیرون بیاد و بعد برش بدین و به دلخواه تزیین کنین.نوش جون.......

****کمپوت آناناس ۱بسته.ژلاتین ۱۵گرم.شیر بمقدار لازم@جای شیر با آب کمپوت یا پودر ژله‌های رنگی میتونین استفاده کنین






۱۳۸۸ اسفند ۷, جمعه

بادمجان توپر

بادمجان توپر::برای ۲نفر

بادمجان دلمه‌ای ۲عدد.سینه مرغ ۱تیکه کامل (پوست گرفته شود).سیر ۲حبه(کسانی‌ که با سیر مشکل دارن میتونن به جای آن‌ از فلفل سبز استفاده کنن) نمک.فلفل.کچاب گوجه فرنگی پوست گرفته خرد شده ۱فنجان.قارچ خرد شده نصف فنجان.

FarsiGET | دانلود رایگان آهنگ و فیلم و عکس

کلاهک بادمجان رو بذارین باشه فقط اضافه‌های انو بگیرین. از وسط به درازا ۲قسمت کنین.یکمی از پست پشت بادمجان را ببرین ،داخل اونو به صورت ۴خونه برش بدین ولی‌ پوست انو زخمی نکنید،گوشت سینه مرغ رو با چاقوساتوری کنین و با نصف فنجان آب مخلوط کنین بزارین کنار،در ماهیتابه کمی‌ روغن به اندازه یک قاشق بریزین.سیر یا فلفل رو با قارچ‌های خورد شده تفت بدین بعد گوجه و در آخر کچاب را اضافه کرده کمی‌ تفت بدین و سینه مرغ رو اضافه کرده بذارین آب اضافه اون کشیده شه.در ماهیتابه رو نذارین چون مرغ سفت میشه.بادمجانها رو سرخ کرده و به آرامی د
اخل اون رو در بیارین و به مواد آماده شده اضافه کنین،نمک و فلفل اونو اندازه کنین.بعد داخل بادمجان‌ها رو با این مواد پر کنین و بعد سرو کنین.
FarsiGET | دانلود رایگان آهنگ و فیلم و عکس
FarsiGET | دانلود رایگان آهنگ و فیلم و عکس
FarsiGET | دانلود رایگان آهنگ و فیلم و عکس
FarsiGET | دانلود رایگان آهنگ و فیلم و عکس
FarsiGET | دانلود رایگان آهنگ و فیلم و عکس
FarsiGET | دانلود رایگان آهنگ و فیلم و عکس













رول کدو

رول کدو

مواد لازم;;;;برای ۲نفر
کدو 1عدد.(4ورقه)
چرخ کرده ۱۶۰ گرم.
پیازچه خرد شده۸۰گرم،
گوشت مرغ چرخ شده۱۰۰گرم
کمی‌ آرد برای اطراف کتلتها،،،۲
قاشق آ ب
شیر ۲۰ میلی‌
نصف فنجان کدوی ساطوری شده..
.نمک و فلفل به دلخواه
کدورا شسته همانطور با پو ست به ورق‌های باریک ورق میکنیم ،نمک زده میزارین کمی نرم بشه .
مواد رو همه رو با هم مخلوط میکنیم و خوب ماساژ میدیم تا حالت چسبندگی پیدا کنه بعد داخل دست به حالت استوانه درست می‌کنیم و کدو رو دورش میپیچیم و قسمت زیرو رو را به آردآغشته میکنیم،و بعد در ماهیتابه کمی ر
وغن ریخته و دور و زیر و روی کدو‌ها رو سرخ میکنیم ،در آخر همه رو در ماهیتابه چیده کمی آب گرم اضافه کرده و در اونو میزاریم به مدّت ۷ تا ۸ دقیقه بخار پزبشه...این غذا با نون یا برنج و ماست یا ماست و خیار و موسیر خورده میشه
 
 
 
 
 
 
     
  


۱۳۸۸ بهمن ۳۰, جمعه

پاندکیک هویج



مواد لازم:
شیر ولرم =میلی‌ لیتر100
شکر= گرم150
روغن مایع =میلی‌ لیتر100
تخم مرغ= 4 عدد
آرد=گرم300
بکینگ پودر= 10 گرم 
جوش شیرین= ۵گرم
وانیل= 5 گرم
گردو یا فندق خرد شده وکشمش به دلخواه
پودر دارچین هل یا جوز هندی=نصف قاشق چایخوری
هویج=3 عدد متوسط بخار پز شده


طرز تهیه:

ابتدا شیر و شکر را  با همزن  میزنیم تا با هم مخلوط شوند.
وانیل هل یا جوز هندی و دارچین را به مواد بالا اضافه میکنیم و با همزن میزنیم تا با هم مخلوط شوند.
بعد از آن روغن را اضافه کرده و هویج بخار پز شده  را  رنده میکنیم در صورت امکان چرخ کنین وبا مواد هم بزنین تخم مرغ هارا شکسته زرده را با کره و شیر مخلوط کرده تا بیرنگ شدن میزنیم بعد سفیده هارا جدا زده بعد از مخلوط کردن آرد به مواد آرام اضافه کرده و به صورت دورانی مخلوط میکنیم.
 آرد را با بکینگ پودروجوش شیرین و وانیل  مخلوط کرده الک کرده و کم کم به موادمان اضافه میکنیم،و با  لیسک آرام به صورت دورانی هم میزنیم ، فقط در حد مخلوط کردن چون هم زدن زیاد باعث میشه که  پف کیک  بخوابه,,,,
گردو یا فندق خرد شده وکشمش را با  کمی‌ آرد مخلوط میکنیم و به موادمان اضافه  و  با هم مخلوط میکنیم  اینکارباعث میشود تا گردوها  ته ظرف ته نشین نشه.
ته ظرف کیک رو با کره چرب کرده کمی‌ آرد زده و آرد را کمی‌ در ظرف بچرخانین مواد را داخل ظرف ریخته بعد یکبار ته ظرف را به روی میز کار بکوبین تا هوای اضافی اون بیرون بیاد و در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۲۱۰ سانتیگراد به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه (این حرارت و زمان بستگی به فر شما  تغییر پذیر هست) بپزید بعد برا چک کردن میتونین از یک سیخ چوبی کباب استفاده کنین و در کیک فرو کنین و بیرون بکشین اگر خمیر نچسبیده بود کیک آماده هست ،سریع از ظرف خارج کرده و روی توری خنک کنین و با استفاده از پودر شکر و پودر دارچین تزیین کنین،،، 
نوش جون


 

۱۳۸۸ بهمن ۲۷, سه‌شنبه

تارت نارنگی


روش تهیه مثل تارت‌های قبل میباشد...

خمیر تارت فوری

... تارت بشقابی درست کرده با کستارد کرم  یا خامه فرم گرفته بزنید ونارنگی‌های پوست گرفته را چیده وروی اون محلول رقیق شده NAppage با ژلاتین و شکربزنید بعد با شعله گاز دستی‌ به صورت کرامل در بیاریین و مابین نارنگی‌ها را خامه زده و با شکلات چیپسی  تزیین کنین البته اینجا از نوعی لوبیا که به صورت مربا در میارن استفاده شده،،،،




۱۳۸۸ بهمن ۲۴, شنبه

شکولات های دست ساز برای روز ولنتاین

شکولات های دست ساز برای روز ولنتاین 


مواد مورد نیاز شکلات  سفید 
و قهوه ا ی  تخته ا ی
قالب قلبی , قالب یخ ،نی آبکش پلاستیک برای درست کردن قیف
اول با قالب  کوچیک قلبی شکل  شکلات سفید رو قالب میزنین 

بعد روی اون پیام خودتونو با ماژیک  های شوکولاتی  اگر نبود توی یه  پلاستیک شکلات آب شده به روش بن ماری  بریزین و سر اون رو یه  سوراخ کوچیک بزنین و با اون روی شوکولات سفید پیام یا شکل مورد نظرتونو بنویسین



بعد در قالب یخ بزارین و روش آب بریزین بزارین یخ ببنده،


وقتی یخ زد از قالب در بیارین.....
روی یخ که حالا به شکل قلب هست، با قاشق شکلات آب شده به روش بن ماری بریزین ،که این شکلات به خاطر سردی یخ در عرض ۳۰ ثانیه میبنده ،،،،


حالا شکلات ها رو بر عکس  کنین و اینجا نی رو روی شکلات بزارین و با قاشق شکلات رو بریزین و در واقع ته قلب رو بپوشونین بزارین ببنده,,,,,


بعد نی رو در بیارین  در این صورت ته شکلات شما سوراخ هست،حالا شکلات ها را در آبکش بچیینیین تا به مرور یخشون آب بشه و از سوراخ موجود در ته شکلات ها بیرون بریزه .


به این صورت شما یه شکلاتی دارین که داخلش یه شکلات با یه پیام عاشقانه وجود داره میتونین روی این شکلات ها رو هم به شکل های مختلف با شکولات های رنگی یا سفید تزیین کنین    ،،یا پودر کاکاو بزنین  یا با مغز پسته و بادام تزیین کنین....

زود باشین دست به کار بشین که وقتی نمونده..
๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩
๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩ * * * * * Mail icon jblack.info