مواد لازم:
شیر ولرم =میلی لیتر100
شکر= گرم150
روغن مایع =میلی لیتر100
تخم مرغ= 4 عدد
آرد=گرم300
بکینگ پودر= 10 گرم
جوش شیرین= ۵گرم
وانیل= 5 گرم
گردو یا فندق خرد شده وکشمش به دلخواه
پودر دارچین هل یا جوز هندی=نصف قاشق چایخوری
هویج=3 عدد متوسط بخار پز شده
طرز تهیه:
ابتدا شیر و شکر را با همزن میزنیم تا با هم مخلوط شوند.
وانیل هل یا جوز هندی و دارچین را به مواد بالا اضافه میکنیم و با همزن میزنیم تا با هم مخلوط شوند.
بعد از آن روغن را اضافه کرده و هویج بخار پز شده را رنده میکنیم در صورت امکان چرخ کنین وبا مواد هم بزنین تخم مرغ هارا شکسته زرده را با کره و شیر مخلوط کرده تا بیرنگ شدن میزنیم بعد سفیده هارا جدا زده بعد از مخلوط کردن آرد به مواد آرام اضافه کرده و به صورت دورانی مخلوط میکنیم.
آرد را با بکینگ پودروجوش شیرین و وانیل مخلوط کرده الک کرده و کم کم به موادمان اضافه میکنیم،و با لیسک آرام به صورت دورانی هم میزنیم ، فقط در حد مخلوط کردن چون هم زدن زیاد باعث میشه که پف کیک بخوابه,,,,
گردو یا فندق خرد شده وکشمش را با کمی آرد مخلوط میکنیم و به موادمان اضافه و با هم مخلوط میکنیم اینکارباعث میشود تا گردوها ته ظرف ته نشین نشه.
ته ظرف کیک رو با کره چرب کرده کمی آرد زده و آرد را کمی در ظرف بچرخانین مواد را داخل ظرف ریخته بعد یکبار ته ظرف را به روی میز کار بکوبین تا هوای اضافی اون بیرون بیاد و در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۲۱۰ سانتیگراد به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه (این حرارت و زمان بستگی به فر شما تغییر پذیر هست) بپزید بعد برا چک کردن میتونین از یک سیخ چوبی کباب استفاده کنین و در کیک فرو کنین و بیرون بکشین اگر خمیر نچسبیده بود کیک آماده هست ،سریع از ظرف خارج کرده و روی توری خنک کنین و با استفاده از پودر شکر و پودر دارچین تزیین کنین،،، نوش جون