۱۳۸۸ بهمن ۳۰, جمعه

پاندکیک هویج



مواد لازم:
شیر ولرم =میلی‌ لیتر100
شکر= گرم150
روغن مایع =میلی‌ لیتر100
تخم مرغ= 4 عدد
آرد=گرم300
بکینگ پودر= 10 گرم 
جوش شیرین= ۵گرم
وانیل= 5 گرم
گردو یا فندق خرد شده وکشمش به دلخواه
پودر دارچین هل یا جوز هندی=نصف قاشق چایخوری
هویج=3 عدد متوسط بخار پز شده


طرز تهیه:

ابتدا شیر و شکر را  با همزن  میزنیم تا با هم مخلوط شوند.
وانیل هل یا جوز هندی و دارچین را به مواد بالا اضافه میکنیم و با همزن میزنیم تا با هم مخلوط شوند.
بعد از آن روغن را اضافه کرده و هویج بخار پز شده  را  رنده میکنیم در صورت امکان چرخ کنین وبا مواد هم بزنین تخم مرغ هارا شکسته زرده را با کره و شیر مخلوط کرده تا بیرنگ شدن میزنیم بعد سفیده هارا جدا زده بعد از مخلوط کردن آرد به مواد آرام اضافه کرده و به صورت دورانی مخلوط میکنیم.
 آرد را با بکینگ پودروجوش شیرین و وانیل  مخلوط کرده الک کرده و کم کم به موادمان اضافه میکنیم،و با  لیسک آرام به صورت دورانی هم میزنیم ، فقط در حد مخلوط کردن چون هم زدن زیاد باعث میشه که  پف کیک  بخوابه,,,,
گردو یا فندق خرد شده وکشمش را با  کمی‌ آرد مخلوط میکنیم و به موادمان اضافه  و  با هم مخلوط میکنیم  اینکارباعث میشود تا گردوها  ته ظرف ته نشین نشه.
ته ظرف کیک رو با کره چرب کرده کمی‌ آرد زده و آرد را کمی‌ در ظرف بچرخانین مواد را داخل ظرف ریخته بعد یکبار ته ظرف را به روی میز کار بکوبین تا هوای اضافی اون بیرون بیاد و در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۲۱۰ سانتیگراد به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه (این حرارت و زمان بستگی به فر شما  تغییر پذیر هست) بپزید بعد برا چک کردن میتونین از یک سیخ چوبی کباب استفاده کنین و در کیک فرو کنین و بیرون بکشین اگر خمیر نچسبیده بود کیک آماده هست ،سریع از ظرف خارج کرده و روی توری خنک کنین و با استفاده از پودر شکر و پودر دارچین تزیین کنین،،، 
نوش جون


 

۴ نظر:

  1. خاله جون اگر اشتباه نکنم توی آپ لود کردن عکس ها مشکلی هست(نظرات پایین بلاگ...)اگر عکس ها برای خودت کامل لود می شن و ما نمی بینیم،احتمالا این سرور برای ما فیلتر هست.
    یک سایت خوب هست که من همیشه خودم استفاده می کنم .http://www.4shared.com/
    فقط باید با ایمیل تون یک اکانت بسازید، امکانات کامل و خوبی ارائه میده و دیگه امکان اینکه عکس هایی که آپ می کنید از روی سرور پاک بشند نیست .امیدوارم به کارتون بیاد^^
    به نظر خوشمزه میاد ،حیف که من زیاد با هویج پخته جور نیستم وگرنه حتما امتحانش می کردم (#^_^#)
    مرسی خاله

    پاسخحذف
  2. سلام دریا جون.دستتون درد نکنه.بوس بوس

    پاسخحذف
  3. دریای نازنینم سلام
    خوبی عزیز دل؟؟؟؟؟؟؟
    واقعا" دلم برات تنگ شده خیلی خیلی زیاد
    فقط از خدا می خوام که در این ایام سرت به کارهای خئب خئب گرم باشه و درکنارهمسری و امین گلی لبهای قشنگت بخنده باز بشه
    کیکت هم چه رنگ و روی خوبی داره . حتما" هم خوشمزه است .
    بووووووووووس برای خودت و اون پسر شکرت

    پاسخحذف
  4. سلام دریا جان
    من متاسفانه هیچکدون از عکسهای وبلاگت نمیبینم (گریهههههههههه)

    پاسخحذف

صحبتها و نظرات دوستانه

๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩
๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩ * * * * * Mail icon jblack.info