۱۳۸۹ بهمن ۶, چهارشنبه

کیک یزدی

کیک یزدی
 
مواد لازم:
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۱ پیمانه سر خالی‌
روغن ۱ پیمانه سر خالی‌
شیر ۱ پیمانه
آرد ۴ پیمانه
هل ۲/۱ قاشق چای خوری
گلاب ۳ قاشق غذا خوری
بیکینگ پودر و جوش شیرین ۱ قاشق چای خوری از هر کدام
خمیر مایه ۱ قاشق چای خوری
طرز تهیه: 

فر رو با درجهٔ  F۳۵۰ ,,200cروشن کنید گلاب رو گرم کنید و خمیر مایه رو بهش اضافه کنید، برای اینکه خمیر مایه زود تر به عمل بیاد به اندازه نوک قاشق بهش شکر اضافه کنید. ۵-۱۰ دقیقه استراحت بهش بدین. تخم مرغ، شکر و هل رو با همزن به مدت ۳ دقیقه بزنید تا تخم مرغ و شکر کاملا با هم مخلوط بشند.
 
روغن و شیر رو در مرحله بعد به صورت جدا گانه اضافه کرده و خوب هم بزنید.حالا نوبت گلاب هستش که باید اضافه کنید. آرد، بیکینگ پودر و جوش شیرین رو با هم ۳ بار الک کرده و در ۲ مرحله به مواد فوق اضافه کنید، زیاد هم نزنید، در حد مخلوط شدن کافی‌ هستش. مواد رو داخل قالب بریزید،

 
برای اینکه وسط کیک بالا بیاد، یه کارد کره خوری رو داخل روغن مایه بزنید،
 
روی کیک + عمیق رسم کنید. اگه می‌خواهید به صورت قالبی‌ بزرگ در بیارید به مدت ۴۰ دقیقه تا یک ساعت داخل فر بذارید و اگه می‌خواهید به صورت فنجونی سرو کنید ۲۰ دقیقه زمان براش کافی‌ هستش.


 


رسپی این کیک را یکی از عزیز ترین دوستانم (شهره جان )آماده کردن .که من ازشون تشکر میکنم

 
فقط من تغییراتی دادم که مقدار آرد را از ۲ پیمانه  به ۴ پیمانه   و همینطور ۳  قاشق   عسل و به مقدار دلخواه سیب مخلوط کردم

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

صحبتها و نظرات دوستانه

๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩
๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩ * * * * * Mail icon jblack.info