۱۳۹۰ دی ۱۸, یکشنبه

کیک شکلاتی بارویه شکلات

 کیک شکلاتی بارویه شکلات



یکی از کیک هایی که همه از خوردنش لذت  میبرن کیک شکلاتی هست بارویه شکلاتی ،این دو مثل عاشق و معشوق هستن و بدون هم و جدا از هم معنایی ندارن ..

مواد لازم برای کیک :::::

۱۲۵گرم کره نرم شده در محیط آشپزخانه
۲۵۰ گرم شکر سفید دانه ریز
۳ عدد تخم مرغ  رسیده به دمای محیط
۱قاشق چایخوری عصاره وانیل یا (۱/۴ قاشق چایخوری وانیل ) 
۴۰ گرم پودر  کاکائو خالص100%
۱۲۵ میلی   آب جوش
۱۲۵ میلی شیر
۲۶۰ گرم آرد یا  معادل  ۲ پیمانه 
۱ قاشق چایخوری جوش شیرین
نصف قاشق چایخوری نمک
میوه دلخواه برای تزیین 
موادلازم  برای رویه کیک ::::::

۷۵ گرم کره نرم شده
۳۴۵ گرم پودر قند
۵۰ گرم پودر کاکائو خالص100%
۶۰ میلی شیر
۱قاشق چایخوری عصاره وانیل یا (۱/۴ قاشق چایخوری وانیل )

طرز تهیه ::::::

1:::قبل از همه فر را با  350 درجه فارنهایت یا  (175 درجه سانتی گراد)گرم میکنیم .
2:::در کاسه مخلوط کن برقی شکر و کره را به مدت حدود۴  دقیقه با هم مخلوط میکنیم .
3:::تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده مخلوط کرده و در نهایت وانیل را اضافه میکنیم.
4:::در یک کاسه جداگانه، کاکائو را در آب جوش حل. سپس شیر را به آن اضافه
میکنیم.
5::: مواد خشک (آرد، نمک ، جوش شیرین)را  با هم ۳ بار  الک  میکنیم . 


6:::از مخلوط  آرد و مخلوط کاکائو   قاشق به قاشق به مخلوط شماره ۳ اضافه میکنیم و هم میزنیم بهتره این کار را با لیسک  انجام بدین به صورت دورانی و آرام.



7:::کف و دیواره  قالب   کمربندی را با کمی کره چرب کرده و یک یه نازک آرد الک کنین ومواد را داخل قالب بریزین .

8:::قالب را با دودست گرفته و چند بر یکبار آرام روی میز کار بزنین تا مواد یک سطح شده و هوای اضافه ان خارج شود.
9::: قالب را داخل فر گذاشته و   در 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتی گراد) به مدت  40-45 دقیقه بپزید .
****برای اطمینان از پخت  یک سیخ آهنی یا چوب مخصوص کباب را  در مرکز کیک به صورت مورب فرو کرده  بیرون بیاورید اگر پاک باشد و خمیری به آن  نچسبیده باشد ، یعنی پخت کیک کامل هست.****
10 ::: پس از خارج کردن از فراجازه  بدین  قالب به مدت ۵  دقیقه خنک شود . سپس اطراف قالب را  برداشته و اجازه دهید  به طور کامل سرد شود .
11:::بعضی  مواقع  وسط کیک ترک خورده یا پف میکند مانند عکس  نگران نباشین این به دلیل هوای  خارج   نشده مایه  کیک هست .میتونین با چاقو سطح کیک را صاف برش بزنین.
*********
 از این قسمت های بریده  شده میتونین بعدا برای تزئین روی کیک استفاده  کنین.
12:::لبه های ظرف مخصوص کیک را با کاغذ روغنی بپوشانین  .

13:::کیک را روی ظرف بگذارین.
*****
******
طرز تهیه کرم برای رویه کار ::::
کره را در درظرفی ریخته با دور  تند به مدت ۳ دقیقه بزنین و پودر کاکائو را اضافه کرده هم بزنین.
پودر قند را در دو مرحله مخلوط کنین این کار را سریع انجام بدین .

از کرم برداشته اطراف و روی کیک را با آن بپوشانین.
نیازی  به ظرافت  کاری نیست هر  جور دوست دارین انجام بدین بعد از پایان رویه کاری کاغذ های اطراف را آرام جدا کنین .
با میوه روی آن را تزیین کنین فقط به صورت نما باشه بهتره  ،،،،





هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

صحبتها و نظرات دوستانه

๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩
๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩ * * * * * Mail icon jblack.info