۱۳۹۰ دی ۱۰, شنبه

بیسکویت ۲رنگ ،پیچی یا ماربل

بیسکویت ۲رنگ ،پیچی یا ماربل

بیسکویت ۲رنگ ،پیچی یا ماربل،،، مواد لازم.. خامه ۱۰۰ میلی‌ لیتر شکر۲۰گرم پودر کیک آماده ۱۵۰گرم
::شکر و پودر کیک رو با هم مخلوط کنین و خامه رو اضافه کنین با نوک انگشت هم بزنین تا با هم مخلوط بشه وقتی‌ آرد ناپدید شد با کف دست آرام ماساژ بدین. ::به دوقسمت کنین ::یکی‌ رو ۵گرم پودر کاکائو یا چای سبز بریزین هم بزنین تا مخلوط بشه، ::روی پلاستیک یا همان محافظ غذا به پهنای ۳سانت و ضخامت۱.۵ سانت باز کنین (نیازی به وردنه نیست ) بعد ۱۰ دقیقه بزارین تو فریزر تا سرد بشه . بعد در آورده ۲تا خمیر رو روی هم بذارین و از وسط برش بدین، یکی‌ از برش‌ها رو یکبار بغلطانین تا رنگ‌ها بر عکس هم قرار بگیرن. به پهنای ۳میلی‌ برش بزنین، داخل سینی فر را کاغذ روغنی بزارین و خمیر‌ها رو بچینین و در حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵تا ۲۰ دقیقه بپزین، و نوش جان کنین..... ::::::در پأیین طرز ماربل و پیچی‌ کردن رو با عکس توضیح دادم،، یکی‌ موردی هم که یادم رفت ذکر کنم که این خمیر را میتونین به مدت ۲تا ۳ هفته در فریزر نگه داری کنین و چند ساعت قبل مصرف بزارین یخچال تا به حالت اولش برگرده..


۲ نظر:

  1. بغض سی ساله۱۱/۱۰/۹۰ ۰۲:۴۷

    مرسی خاله جون سعی می کنم درست کنم ولی به نظر اسون نمیاد :)

    پاسخحذف
  2. سلام عزیزم .نه سخت نیست فقط به سرعت زیاد نیاز داره و این که این خمیر حتما باید سرد و سفت شده باشه ...

    پاسخحذف

صحبتها و نظرات دوستانه

๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩
๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩ * * * * * Mail icon jblack.info