بیسکویت ۲رنگ ،پیچی یا ماربل،،، مواد لازم.. خامه ۱۰۰ میلی لیتر شکر۲۰گرم پودر کیک آماده ۱۵۰گرم
::شکر و پودر کیک رو با هم مخلوط کنین و خامه رو اضافه کنین با نوک انگشت هم بزنین تا با هم مخلوط بشه وقتی آرد ناپدید شد با کف دست آرام ماساژ بدین. ::به دوقسمت کنین ::یکی رو ۵گرم پودر کاکائو یا چای سبز بریزین هم بزنین تا مخلوط بشه، ::روی پلاستیک یا همان محافظ غذا به پهنای ۳سانت و ضخامت۱.۵ سانت باز کنین (نیازی به وردنه نیست ) بعد ۱۰ دقیقه بزارین تو فریزر تا سرد بشه . بعد در آورده ۲تا خمیر رو روی هم بذارین و از وسط برش بدین، یکی از برشها رو یکبار بغلطانین تا رنگها بر عکس هم قرار بگیرن. به پهنای ۳میلی برش بزنین، داخل سینی فر را کاغذ روغنی بزارین و خمیرها رو بچینین و در حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵تا ۲۰ دقیقه بپزین، و نوش جان کنین..... ::::::در پأیین طرز ماربل و پیچی کردن رو با عکس توضیح دادم،، یکی موردی هم که یادم رفت ذکر کنم که این خمیر را میتونین به مدت ۲تا ۳ هفته در فریزر نگه داری کنین و چند ساعت قبل مصرف بزارین یخچال تا به حالت اولش برگرده..
ا یده های خاله اوشین تحفه ها ی
بیش نیست از برای
عزیزانی كه رایحه وجودشان شمیم
روح و روان را نوازش میدهد ....
در ایده هایی که من ارائه میدم با مواد جایگزین به نحو احسن و با کمترین زمان و سریعترین و بی دردسر یا کم دردسرترین روش میتونین کار مورد نظرتون را انجام بدین....امیدورام براتون مثمر ثمر باشه...
برای بهتر دیدن تصاویر روی آنها کلیک کنین.
مرسی خاله جون سعی می کنم درست کنم ولی به نظر اسون نمیاد :)
پاسخحذفسلام عزیزم .نه سخت نیست فقط به سرعت زیاد نیاز داره و این که این خمیر حتما باید سرد و سفت شده باشه ...
پاسخحذف