۱۳۹۰ آذر ۲۴, پنجشنبه

نان خانگی خیلی خیلی لذیذ

نان خانگی خیلی خیلی لذیذ








::::مواد لازم برای این نان های لذیذ :

یک و سه چهارم پیمانه   آرد معادل۲۵۰ گرم  (فکر کنم ایران بهش آرد همه منظوره میگن )(all purpose)
یک چهارم پیمانه آرد سبک کیک (یا همون آرد سفید سبک )معادل ۳۰ گرم 
سه  قاشق چایخوری نمک 
چهار  قاشق سوپ خوری کره آب شده یا روغن مایع 
دو سوم پیمانه  معادل ۱۶۰ میلی آب
 پودر مایه خمیر8 گرم
*********
 طرز تهیه ::::


1.اول ، در یک کاسه بزرگ، ترکیب آرد و نمک. پودرمایه خمیررا با هم مخلوط کرده  و الک میکنیم .

2. .در یک کاسه جداگانه ، روی اجاق یاداخل مایکروویو،  کره را مذاب کرده.

3.   به کره ذوب شده و آب را مخلوط کنید و تمام این مخلوط را در کاسه بریزیدو با مواد خشک مخلوط کنید.
4. با استفاده از دست آرام مواد را هم بزنید تا جایی که یک خمیر  لطیف و نرمی به وجود بیاید ،که بین ۸ تا  ۱۰ دقیقه طول میکشد ،اگر خمیر شما دارای ترک های ریز باشد یعنی خمیر شما خشک هست و شما میتوانید یک قاشق آب به آن اضافه کنید ،و اگر خیلی چسبنده باشد شما میتوانید کم کم مقداری آرد اضافه کنید.

5. خمیر را با حوله تمیز آشپزخانه بپوشا نیدوآن را به مدت حدود 1 ساعت استراحت دهید.



6. .سپس خمیر را به 8 قطعه برابر تقسیم کنید.
7. سپس خمیر را بین کف دستانتان  به شکل گرد در آورید اگر باز هم احساس میکنین که خمیر خشک هست میتوانید دستانتان را نم زده و خمیر را گوله کنید .

8. روی کف صاف   با وردنه آرام خمیر را به قطر ۳ میلی باز کنید .

9. در این مرحله تابه یا سینی مسی  را  روی حرارت گرم کنید و خمیر باز شده را روی آن پهن کرده ۳۰ ثانیه   به آن اجازه پخت بدهید.

10.علامت پخت  این هست که روی نان حباب های ریز تشکیل میشود.

11  . روی  دیگر را هم  به همین ترتیب پخت کنید، در این مرحله نیازی به چرب کردن نیست چون خود خمیر به اندازه لازم چرب هست.

نوش جان 














۲ نظر:

  1. سلام وخسته نباشید.لطفامی شه بگی چه فرقی بین آردهاهست؟من آردهمه کاره تواروپا ازکجاپیداکنم؟؟؟ممنون

    پاسخحذف
  2. آردهمه کاره آردی است که با خواص حدّ واسط آرد گندم (با پروتئین بیش از ۱۰/۵ درصد و خاکستر ۰/۴ تا ۰/۵ درصد) و آرد کیک (با پروتئین کمتر از ۱۰ درصد و خاکستر کمتر از ۰/۴درصد) ، این آرد از گندم سخت یا نرم تولید می‌شود و از آن در تولید سُس گوست (gravies) و نیز در نانوائی استفاده می‌شود.من اروپا زندگی نمیکنم ولی مطمئنم که توی سوپرمارکتها تو بخش آرد ها باید باشه من اسم انگلیسی ا ونم برا
    تون نوشتم (all purpose)میتونین از فروشنده بخواین براتون بیاران در صورت نبودن از ارد ندم معمولی استفاده کنین و زمان استراحت خمیر را کمی بیشتر کنین .موفق باشین .

    پاسخحذف

صحبتها و نظرات دوستانه

๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩
๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩ * * * * * Mail icon jblack.info