۱۳۸۹ آذر ۱, دوشنبه

کیک مخمل قرمز

کیک مخمل قرمز

*****اول باید یاد آوری کنم که این کیک خیلی‌ نرم و شکننده هست ،کاملا باید سرد بشه بعد تزیین کنین .
برا رنگش به نظر من از رنگهای سالم غذائی استفاده کنین ،با لبو و کلم و چغندر و آلبالو مزه کیک عوض میشه و رنگش هم ت
ار و کدر میشه،و اون خوشرنگی و شفافیت را نداره،...



مواد لازم :
۵۰۰ گرم آرد کیک
۳۰ گرم پودر کاکائو
۴۸۰ میلی‌ دوغ کره گرفته شده یا(دوغ کم چرب و بی‌ نمک)
رنگ قرمز غذایی به اندازه دلخواه
۲۳۰ گرم کره بی‌ نمک
۴۵۰ گرم شکر سفید
۴عدد تخم مرغ

۲قاشق چایخوری مایع اسانس وانیل یا پودر وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری
۲قاشق چای خوری سرکه
۲قاشق چای خوری جوش شیرین
مواد لازم برای روی خامه‌ای کیک:
۳۶۰ میلی خامه فرم گرفته
۵۰۰گرم پنیر خامه ای
۱ قاشق چایخوری مایع وانیل یا پودر وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری پودر وانیل
۱۲۰ گرم پودر شکر
مخلوط پودر نارگیل و گردو ساطوری شده.به دلخواه..

طرز تهیه:
۱..آرد ,نمک, پودر کاکائو را با هم مخلوط کنین.



۲..در ظرفی‌ دیگه مخلوط دوغ و مواد رنگی را آماده کنین.



۳...داخل ظرفی‌ یا کاسه همزن برقی کره و شکر را بزنین حدود ۳ دقیقه تا بیرنگ شود،



۴... مواد ۱و۲ را با هم مخلوط کنین،وتخم مر‌غها را یکی‌ یکی‌ با فاصله با مواد کره و شکر اضافه کرده هم بزنین تا مایه یک دست شود.
۵.. وانیل را افزوده کنین و هم بزنین
۶..سرعت همزن را کم کرده آرد را در ۳مرحله اضافه ک
رده و هم بزنین.


۷..داخل یه فنجان سرکه و جوش شیرین را مخلوط کنین و بذارین تا
,که کف اون  کمی بخوابد بعد به خمیر اضافه کنین.
۸...یه ظرف کیک ۲۳ سانتی را کره زده داخل آن کاغذ روغنی بذارین.و آماده کنین.
۹....مواد را داخل قالب کیک بریزین (لازم به تذکر هست که این کیک ۴ عدد آماده میشه یعنی‌ این مواد برا ۴عدد کیک ۲۳ سانتی هست ،که هر کیک ۲پیمانه پر یعنی‌ حدود ۵۰۰ میلی‌ لیتر هست)



۱۰...فر‌ را قبلا گرم کنین قالب را داخل فر‌ بذارین و به مدّت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه با حرارت۳۵۰فارنهایت یا ۱۷۵ سانتیگراد بپزین .با خلال دندان امتحان کنین زمانی‌ که خلال دندان تمیز و بدون چسبندگی بود کیک آماده هست.



۱۱.... در همین حال ، ما می توانیم رویه خامه ای کیک یا شیرینی آماده کنیم.. نصف پودر شکر را به خامه و نصف را به پنیر اضافه کنین و هم بزنین..

درون کاسه همزن پنیر خامه‌ای و پودر شکر و وانیل را خوب مخلوط کنین تا یکدست و سفت شود.



درون یک کاسه دیگه خامه را زده آماده کنین با یه لیسک بزرگ مخلوط خامه را در ۳مرحله به پنیر زده شده
به صورت دورانی و بدون زدن, مخلوط کنین..


۱۲...بعد درون یخچال بزارین تا کاملا سرد و سفت بشه تا زمانی‌ که کیک‌های شما کاملا سرد بشه بعد مابین کیک‌ها را خامه زده صاف کنین ...


و لایه بعد را ب
ذارین و خامه بزنین.


۱۳...رویه و اطراف کیک را هم خامه بزنین ،،





۱۴.... در آخرروی آن را پودر نارگیل و گردو بپاشین. و نوش جان کنین..


 

.

۴ نظر:

  1. آزاده از شیراز۱/۹/۸۹ ۲۳:۰۲

    سلام خاله اشین عزیز خیلی واسه این وبلاگت زحمت کشیدی من خیلی خوشحالم که پیدات کردم ممنون از کارهای فشنگت...حتمن بازم میام

    پاسخحذف
  2. سلام عزیزم .خوشحالم مورد قبول واقع شد ،قابل شما را نداره من هم خوشحالم که عزیزی مثل شما همراهم باشه.......

    پاسخحذف
  3. سلام عرض شد خانوووم کدبانو با سلیقه
    بخدا کلی کیف کردم از کارت
    فقط یه سوال ریختن دوغ و سرکه به چه منظوریه؟
    و ریختنش ضروریه یا جایگزینی داره کلا ؟

    پاسخحذف
  4. ترکیب اسیدی که این دو بوجود میارن باعث بوجود اومدن تردی, نرمی و شکنندگی منحصربه فرد و مخملی این کیک میشه

    پاسخحذف

صحبتها و نظرات دوستانه

๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩
๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩ * * * * * Mail icon jblack.info