۱۳۸۹ آذر ۱۴, یکشنبه

نان پریتزل

نان پریتزل شکلاتی。。。
 خوب خیلی وقت بود که قول این نون خوشمزه را داده بودم شرمنده که دیر شد خوب گرفتاری‌های مختلف و تصادف و کلی‌ درد سر جدید که همه با هم تشریف آوردن باعث شد که اینهمه دیر بشه .





****:لازم به تذکر هست که .این نان‌ها ،، در واقع کوکی  یا چوب شور  هستن  که با طعم‌های مختلف پخته میشن،،



مواد لازم:

4 / 1 فنجان (20 گرم) کاکائو
4 قاشق چای خوری قهوه فوری
1 قاشق چای خوری پودر دارچین 10 قاشق غذا خوری آب جوش
2 / 1 فنجان (113 گرم) کره unsalted ،  نرم شده دردرجه حرارت اتاق
3 / 2 لیوان (135 گرم) شکر دانه ریز سفید
1 قاشق چای خوری عصاره وانیل
1 تخم مرغ بزرگ
2 / 1 قاشق چای خوری نمک
3 / 2 لیوان (220 گرم) آرد همه منظوره
پودر قند  به مقدار لازم برای تزیین شیرینی ...


 طرز تهیه:::
  • 1. در یک کاسه کوچک ، قهوه فوری، کاکائو و دارچین را با هم مخلوط کنید.
  • ۲.درون ظرف آبه جوش را ریخته هم زده مواد را کنار بگزارید....

  • ۳.شکر و کره را
    داخل ظرف همزن برقی یا با همزن دستی‌  هم بزنین .تا زمانی‌ که کاملا پوک و خامه شکل شود. سپس تخم مرغ ،وانیل و نمک را اضافه کنین و آرام هم بزنین در حد مخلوط شدن.

  • ۴.
    مخلوط محلول کاکائو - قهوه, دارچین،را اضافه کرده به شدت بزنین.

  • ۵.آرد را در ۳مرحله اضافه کنین هم بزنین تا زمانی‌ که یه خمیر صاف و نرم به دست بیاد.

  •  توجه داشته باشین که آرد را قبلا  چند بار الک کرده باشین.
  • .۶.همزن را خاموش کرده خمیر را به شکل توپ در آورده داخل فویل بذارین و بذارین درون یخچال یک ساعت استرحت کنه.

  • ۷.فر‌ را از قبل گرم کنین با درجه حرارت ،
    350 فارنهایت (175 سانتیگراد) 

  • ۸.سینی پخت را با کاغذ روغنی بپوشانین.و آماده کنین..
شکل دادن به خمیر
  • خمیر را به ۱۸ تکه مساوی تقسیم کنین..و به شکل توپ در بیارین ,,,
.
  • شکل توپ را به طناب   (30 سانتیمتری)در بیارین.
  • مثل شکل به آن طناب‌ها پیچ و تاب بدین، توصیه می‌کنم این کار را روی سینی که کاغذ روغنی گذاشتین انجام بدین که در انتقال آن مشکلی نداشته باشین....

  • روی آن را شکر بپاشین و در فر‌  گرم به مدّت ۱۰ دقیقه بپزین...


  • بعد از پخت از فر‌ خارج کرده روی توری بچینین و بذارین خنک بشه و روی آن را پودر قند بپاشین ...


این چوب شور یا کوکی های ناز و خوشمزه را می توان در ظروف محفوظ از هوا در دمای اتاق تا 1 هفته ذخیره کرد, میتونین در سایز‌های
کوچیکتر
آماده کنین و برای تزینن کیک‌هاتون استفاده کنین،.


    ۳ نظر:

    1. خاله اوشين جان سلام
      خاله يه پست گذاشته بودين كه مواد كيك رو 2 قسمت مي كرديم و بعد سه قاشق سه قاشق مي ريختيم كه 2 رنگ بشه
      اون رو نميتونم پيدا كنم الان

      پاسخحذف
    2. سلام دوست عزیزم .خیلی‌ فایلهام به خاطر موردی که برای کامپیوترم پیش آمد عکس هاش از بین رفتن و موضوع‌ها را پاک کردم اگر منظورتون زبرا کیک هست چشم براتون دوباره میزارم ،برای چه وقتی‌ نیاز دارین؟

      پاسخحذف
    3. بله خاله جون همون زبرا رو مي خوام فقط دستورش رو هم بزارين كفيه ، من امشب رفتم مواد ساخت كيك رو خريدم

      پاسخحذف

    صحبتها و نظرات دوستانه

    ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩
    ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩ * * * * * Mail icon jblack.info