۱۳۸۹ آذر ۲۲, دوشنبه

زبراچیز کیک


زبرا چیز کیک

 

سلام میخواستم این دستور  پائینی را بذارم ولی‌ به  در خوااست یکی‌ از دوستان عزیزم   که کیک زبرا را خواسته بودن این کیک را میذارم  البته باید بگم که این کیک زبرا ساده نیست بلکه چیز کیک زبرا,است.


مواد لازم :

۲۵۰  گرم پنیر خامه
۴قاشق غذا خوری یا ۵۰گرم کره
۱۰۰میلی‌ لیتر شیر
 
۶ عدد زرده تخم مرغ
1/3 پیمانه یا۴۰گرم آرد کیک
۳قاشق غذاخوری یا ۲۵گرم آرد ذرت
۱قاشق غذاخوری آب لیمو

 ۶ عدد سفیده تخم مرغ
 3/4  پیمانه ۱۵۰ گرم پودر شکریا (شکر دون ریز)
۴قاشق غذاخوری پودر کاکائو
 طرز تهیه:

 برای اینکه این کار ، از پیش فر را روی 284 فارنهایت (140 سانتیگراد) گرم میکنیم. 
با استفاده از کره  یا اسپری روغن گیاهی‌  یک قالب ۲۳سانتی را چرب کنین و خارج قالب را هم مثل عکس با ۲لایه آلمینیوم بپوشانین  .

سینی فر‌ را قبل از وارد کردن داخل فر‌ باید تا 1/4 با آب گرم پر کنین بنا بر این آب گرم مورد نظر را آماده کنین.
 کره پنیر خامه و شیر را درون کاسه‌ ضدّ حرارت یا فلزی  بریزید
 
روی یک قابلمه آب گرم به صورت بن ماری آب کنین و هم بزنین که کاملا ذوب و گرم بشه تنها ذوب شدن کافی‌ نیست باید گرم بشه ولی‌ به جوش نیاد،

بعد اجازه بدین که در دمای اتاق به حالت عادی خنک بشه،،

بعد زرده تخم مر
غ .آرد و آرد ذرت و در آخرآبلیمو را اضافه کرده به صورت دورانی هم بزنین از یک  صافی رد کنین تا مواد صاف و بدون گلوله باشه.
 سفیده هارا با همزن   بقدری بزنین که سفت  بشه ....
پودر شکر را  اضافه کرده دوباره بزنین  تا فرم بگیره یعنی‌ تا 
حدی که  ظرف    از ظرف نریزه.

در دو نوبت خمیر قبلی را با سفیده مخلوط کنین و به صورت دورانی فقط مخلوط کنین،
 
این مرحله خیلی‌ با اهمیت هست اگر در این مرحله مواد با سرعت یا به صورت ظربتی با هم مخلوط بشه تمام زحمات ما به هدر میره 
 
پس به آرامی به صورتی که خمیر را با لیسک از زیر به رو حرکت بدین تا مخلوط آرام با هم ترکیب بشه،


بعد خمیر را به دو  قسمت مساوی تقسیم کنین و پودر کا
کاوو را به یکی‌ از خمیر‌ها اضافه کرده اینجا هم آرام پودر را ترکیب میکنین
 
.بعد به صورتی که در شکل میبینین 3 قاشق غذاخوری خمیر کرم رنگ به صورت  یک دایره در وسط قالب. سپس 3 قاشق غذاخوری خمیر شکلات را در مرکز خمیر قبلی اضافه کرده واینکار را تا انتها خمیر انجام بدین در هر مرحله به آرامی  خمیر را پخش میکنین تا به صورت خطوط دایره‌ای شکل مقارن هم در بیاد
 
سینی فر‌ یا ظرفی‌ که قالب کیک درون آن قرار بگیره را با آب جوش پر کرده قالب را به آرامی داخل آن قرار بدین....

 
کیک را درون فر‌ گرم شده به مدت ۵۵ دقیقه با حرارت ۱۴۰ سانتیگراد یا ۲۸۴ فارنهایت بپزین تا زمانی‌ که وقتی‌ خلال دندان را در آن فرو کردین تمیز و بدون هیچ چسبندگی بیرون بیاد.بعد اتمام زمان پخت در فر‌ را به باز نکین و اجازه بدین کیک ۱۰ دقیقه دیگه داخل فر‌ بماند بعد خارج کرده اجازه بدین کاملا سرد بشه یا اگر مقدور بود به مدّت ۳تا ۴ساعت داخل یخچال استرحت بدین تا متراکم و مرطوب بشه....بعد سرو کنین
نوش جان

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

صحبتها و نظرات دوستانه

๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩
๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩ * * * * * Mail icon jblack.info