عطر و بوی شگفت انگیزاین پیتزا تازه پخته شده آدمو مست و مدهوش میکنه به یکبار پختنش میارزه...
مواد خمیر:
۵۲۰ گرم آرد
۳۶۰ میلی آب ولرم
۱قاشق چای خوری مایه خمیر فوری
۱ قاشق چایخوری نمک
۸۰ میلی لیتر روغن زیتون
مواد توپینگ::
۲۴۰گرم پنیر پیتزا(موزلا چیز)
۲۴۰گرم پنیر آبی (blue cheese)
۲۵۰ گرم مینی توماتو(گوجه ریز)
مواد سس:
۲قاشق غذاخوری رب گوجه
۱قاشق چای خوری پودر سیر خشک
۳/۴ قاشق چأی خوری پود ریحان
۱قاشق چای خوری پودر مرزنگوش
۵قاشق سوپخوری روغن زیتون
۱ق،چ نمک
۱/۲چ.چ پودر فلفل سیاه
طرز درست کردن سس...
رب و روغن زیتون را با هم مخلوط کرده نمک فلفل مرزنگوش ،پودرریحان ،سیر خشک را مخوط کرده هم بزنین....
طرز تهیه:
آرد را در ظرف خمیر گیر الک کنین
روغن را اضافه کرده هم بزنین
در ظرفی آب ولرم را با خمیر مایه مخلوط کنین با ۱ قاشق چایخوری شکر مخلوط کنین روی اونو با پلاستیک بپوشونانین بزارین جای نسبتا گرم تا یک ربع بمونه تا ور بیاد..
بعد ۱۵ دقیقه به آرد و روغن اضافه کنین و هم بزنین...
تا خمیر یکدستی بدست بیاد بعد در یک ظرف بزرگتر انتقال بدین و کمی با دست ورز بدین تا حالت چسبندگی اون از بین بره بعد روی آن را با پلاستیک بپوشانین و به مدت ۱۲ تا ۲۴ ساعت توی یخچال استرحت بدین...
روی صفحه کار کمی آرد بپاشین
و به اندازه یک چونه از خمیر وردارین باز کنین..
به کمک وردنه خمیر را روی سینی فری که قبلا چرب کردین انتقال بدین...
و ازسس روی آن بزنین....
و توپیگ کنین و درفر ۲۲۰ درجه سانتیگرد به مدّت ۱۵~۲۰ دقیقه بپزین...
با این خمیر ۴عدد پیتزا نازک یا ۲تا پیتزا ضخیم میتونین درست کنین,,,

مواد خمیر:
۵۲۰ گرم آرد
۳۶۰ میلی آب ولرم
۱قاشق چای خوری مایه خمیر فوری
۱ قاشق چایخوری نمک
۸۰ میلی لیتر روغن زیتون
مواد توپینگ::
۲۴۰گرم پنیر پیتزا(موزلا چیز)
۲۴۰گرم پنیر آبی (blue cheese)
۲۵۰ گرم مینی توماتو(گوجه ریز)
مواد سس:
۲قاشق غذاخوری رب گوجه
۱قاشق چای خوری پودر سیر خشک
۳/۴ قاشق چأی خوری پود ریحان
۱قاشق چای خوری پودر مرزنگوش
۵قاشق سوپخوری روغن زیتون
۱ق،چ نمک
۱/۲چ.چ پودر فلفل سیاه
طرز درست کردن سس...
رب و روغن زیتون را با هم مخلوط کرده نمک فلفل مرزنگوش ،پودرریحان ،سیر خشک را مخوط کرده هم بزنین....
طرز تهیه:
آرد را در ظرف خمیر گیر الک کنین
روغن را اضافه کرده هم بزنین
در ظرفی آب ولرم را با خمیر مایه مخلوط کنین با ۱ قاشق چایخوری شکر مخلوط کنین روی اونو با پلاستیک بپوشونانین بزارین جای نسبتا گرم تا یک ربع بمونه تا ور بیاد..
بعد ۱۵ دقیقه به آرد و روغن اضافه کنین و هم بزنین...
تا خمیر یکدستی بدست بیاد بعد در یک ظرف بزرگتر انتقال بدین و کمی با دست ورز بدین تا حالت چسبندگی اون از بین بره بعد روی آن را با پلاستیک بپوشانین و به مدت ۱۲ تا ۲۴ ساعت توی یخچال استرحت بدین...
روی صفحه کار کمی آرد بپاشین
و به اندازه یک چونه از خمیر وردارین باز کنین..
به کمک وردنه خمیر را روی سینی فری که قبلا چرب کردین انتقال بدین...
و ازسس روی آن بزنین....
و توپیگ کنین و درفر ۲۲۰ درجه سانتیگرد به مدّت ۱۵~۲۰ دقیقه بپزین...
با این خمیر ۴عدد پیتزا نازک یا ۲تا پیتزا ضخیم میتونین درست کنین,,,


هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر
صحبتها و نظرات دوستانه