۱۳۹۰ دی ۲۴, شنبه

پیتزا خانگی

پیتزا خانگی 




عطر و بوی شگفت انگیزاین پیتزا تازه پخته شده آدمو مست و مدهوش میکنه به یکبار پختنش میارزه...

مواد خمیر:
۵۲۰ گرم آرد
۳۶۰ میلی‌ آب ولرم
۱قاشق چای خوری مایه خمیر فوری
۱ قاشق چایخوری نمک
۸۰ میلی‌ لیتر روغن زیتون

مواد توپینگ::
۲۴۰گرم پنیر پیتزا(موزلا چیز)
۲۴۰گرم پنیر آبی‌ (blue cheese)

۲۵۰ گرم مینی توم
اتو(گوجه ریز)

مواد سس:



 
۲قاشق غذاخوری رب گوجه
۱قاشق چای خوری پودر سیر خشک
۳/۴ قاشق چأی خوری پود ریحان
۱قاشق چای خوری پودر مرزنگوش
۵قاشق سوپخوری روغن زیتون
۱ق،چ نمک
۱/۲چ.چ پودر فلفل سیاه

طرز درست کردن سس...
رب و روغن زیتون را با هم مخلوط کرده نمک فلفل مرزنگوش ،پودرریحان ،سیر خشک را مخوط کرده هم بزنین....




 طرز تهیه:
آرد را در ظرف خمیر گیر الک کنین
روغن را اضافه کرده هم بزنین



در ظرفی‌ آب ولرم را با خمیر مایه مخلوط کنین با ۱ قاشق  چایخوری شکر مخلوط کنین روی اونو با پلاستیک بپوشونانین  بزارین  جای نسبتا گرم تا یک ربع بمونه تا  ور بیاد..


بعد
۱۵ دقیقه به آرد و روغن اضافه کنین و هم بزنین...
تا خمیر یکدستی بدست بیاد بعد در یک ظرف بزرگتر انتقال بدین و کمی‌ با دست ورز بدین تا حالت چسبندگی اون از بین بره بعد روی آن را با پلاستیک بپوشانین و به مدت ۱۲ تا ۲۴ ساعت توی یخچال استرحت بدین...



روی صفحه کار کمی آرد بپاشین 



و به اندازه یک چونه از خمیر وردارین باز کنین..



به کمک وردنه خمیر را روی سینی فری که قبلا چرب کردین انتقال بدین...


و ازسس روی آن بزنین....

و توپیگ کنین و درفر ۲۲۰ درجه سانتیگرد به مدّت ۱۵~۲۰ دقیقه بپزین...


با این خمیر ۴عدد پیتزا نازک یا ۲تا پیتزا ضخیم می‌تونین درست کنین,,,


 

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

صحبتها و نظرات دوستانه

๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩
๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩ * * * * * Mail icon jblack.info