۱۳۹۰ بهمن ۴, سه‌شنبه

نان ورقه ای دارچین شکری

نان ورقه ای دارچین شکری



مواد لازم برای خمیر نان :
آرد ۴۰۰ گرم  ..
۲ و ۱/۴ قاشق چایخوری  پودر مخمر فوری(dry yeast)
شکر دانه ریز  ۵۰ گرم
نمک  ۱/۲ قاشق چایی خوری
تخم مرغ  ( Lسایز)  ۲ عدد  (به حرارت متعادل آشپز خانه  رسیده باشد )
آب ۶۰ میلی
شیر ۸۰ میلی
کره  نرم شده ۶۰ گرم
عصاره  وانیل ۱ قاشق چایخوری  یا پودر وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
:::::::::::::::::::::

مواد لازم برای  فییلینگ نان ::
پودر قند ۲۰۰ گرم
پودر دارچین  ۲ قاشق چایخوری  (به دلخواه میتوانید کم یا زیاد کنید
پودر جز هندی ۱/۲ قاشق چایخوری (اختیاری میباشد )
کره نسبتا آب شده ۶۰ گرم 
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

طرز تهیه :::
داخل یک  ظرف بزرگ مقداری از آرد ۲۸۰گرم رابا، نمک،مخمر مخلوط کرده کنار بگذارید .

داخل یک  ظرف   دیگر تخم مرغ ها را شکسته هم بزنید درحد مخلوط شدن.

کره و شیر را با استفاده از یک کاسه
( heatproof )
ذوب کنین   یا این که شیر را کمی گرم کرده کره را درون آن آب کنین .
عصاره وانیل و آب را به محلول کره و شیر اضافه کرده کمی هم بزنین .



در این مرحله   مخلوط شیر را به مواد خشک بریزید،تخم مرغ را اضافه و مخلوط را هم بزنید تا تخم مرغ ها جذب   خمیر شود ،بعد باقی آرد را اضافه کرده هم بزنین تا خمیر یکدستی بدست بیاید ،حدودا ۱۰ تا  ۱۵ دقیقه زمان لازم دارد .


یک ظرف را چرب کرده ،خمیر را داخل آن قرار داده و با پلاستیک بپوشانین و ۱ ساعت استراحت بدین تا که حجم خمیر ۲ برابر بشه .


برای جلو گیری از افزایش حجم بیش از حد خمیر یک قاشق آرد به آن اضافه کرده و ورز  بدین . 

روی سطح کار را کمی آرد پاشیده  و خمیر را روی آن باز کنین .
(30 سانتی متر)در (
50 سانتی متر)به ضخامت ۳ میلی.
 
اکنون خمیر برای فیلیینگ کردن آماده هست ...
پودر قند و دارچین و در صورت تمایل پودر جوز هندی را مخلوط کنید .

با استفاده از یک براش شیرینی پزی  ،کره ذوب شده را روی  تمام خمیر بمالید و  با تمام مخلوط شکر و دارچین بپوشانید ،
با استفاده از یک خط کش خمیر را به صورت ۶ نواریک اندازه عمودی برش بزنین .

بعد نوار ها را روی هم بزارید  وبه شش برش تقسیم کنین .

یک ظرف پاند کیک با سایز (۲۲در۱۲ در  ۸) را چرب کرده کاغذ روغنی  انداخته  و خمیر ها را به صورت لایه های در هم داخل ظرف قرار بدین و روی آن را با یک حوله تمیز  بپوشانین و حدود ۳۵ تا ۴۰ دقیقه در جای نسبتا گرم استراحت بدین .

بعد از استراحت  ،داخل فری که قبلا گرم کردن با در ۳۵۰  درجه فارنهایت (۱۷۵  درجه سانتی گراد) به مدت ۳۰  دقیقه پخت بدین .تا زمانی که رویه کاملا طلایی بشه..

****توجه ****
  (بعضی وقت به خاطر شکر رویه کاملا طلایی میشه و لایه وسط هنوز خام هست بنا بر این حتما با یک سی
خ چوبی کباب امتحان کنین و در صورت لزوم رویه را با کاغذ المنییوم بپوشانیین و  درجه فر را کم کنین و چند دقیقه دیگه آرام پخت کنین )


 بعد پخت از فر خارج کرده با یک چاقو که با کره چرب میکنین قسمت های چسبیده به قالب را جدا کرده و قالب را برگردانده نان را روی توری نان پزی بگذارید تا خنک بشه...و در ظرف مورد نظر قرار بدین 


و با دوستان یا خانواده گرامی همراه چایی یا شیر کاکائو  نوش جان کنین ... 
**** لطفآ نظر و پیشنهاد یادتون  نره****

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

صحبتها و نظرات دوستانه

๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩
๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩ * * * * * Mail icon jblack.info