تافتون خانگي
مواد لازم :
خمير مايه يك قاشق مربا خوري
روغن مايع 2/1 پيمانه
شير 2 پيمانه
آرد به ميزان لازم
نمك ا قاشق چايخوري
طرز تهيه :
شير را روي حرارت بگذاريد تا نيم گرم شود بعد ا قاشق مربا خوريشكر به شير اضافه كنيد و خمير مايه را بريزيد و 5 دقيقه بگذاريد تا عمل بيايد .
نكته ( چون شير چربي دارد خمير مايه ديرتر عمل مي آيد ممكن است از 5 دقيقه بيشتر طول بكشد .)

در ظرف ديگري روغن و نمك و خمير مايه آماده را مخلوط كنيد

و آرد را كم كم اضافه كنيد تا زماني كه چسپندگي خمير كاملا گرفته شود و خمير نرم و لطيفي داشته باشيم بعد خمير را چند دقيقه خوب ورز دهيد

سي بار روي ميز ضربه بزنيد بعد با پارچه تميز و كلفت رويش را بپوشانيد و يك ساعت بگذاريد استراحت كند .


خمير را به اندازه يك نارنگي بر داريد و چانه گيري كنيد

روي چانه ها را هم بپوشانيد و بگذاريد 20 دقيقه ديگر هم استراحت كند ماهيتابه اي را (ترجيحا مسي )(...من روی پشت ماهیتابه پختم چون ظرف مسی اینجا پیدانمیشه) روي شعله مستقيم گاز بر گردانيد
داغ كه شد خمير ها را يكي يكي با وردنه باز كنيد و پشت ماهيتابه بيندازيد تا پخته شود اگر نان
را برشته خواستيد طرف ديگر را هم برگردانيد تا بپزد .


اين نان به دليل داشتن روغن و شير خيلي خوشمزه تر از نان تافتون هاي بيرون هست...
به به. چه خوش رنگه. خدا رو شکر با فیلتر شکن که می آم می تون عکسا رو ببینم. بوس فراوان
پاسخحذفاگه لطف کنید بگید حدودا" چقدر آرد لازم هست ممنون میشم.
پاسخحذفآرد را من وزن نمیکنما ولی حدود یک ونیم تا ۲کیلو آرد را دم دست داشته باشین چون حجم ور آمدن آردها با هم فرق میکنه آرد را تا زمانی اضافه کنین که دیگه حالت چسبندگی به دست نداشته باشه.من همینطوری ذهنی و با عیار چشم درست میکنم این دفعه وزن میکنم براتون .
پاسخحذف