۱۳۸۸ دی ۱۱, جمعه

خمیر تارت فوری

خمیر تارت فوری
پودرکیک آماده ۱۰۰گرم (یا همون آرد میکسHOOT Ceek)
شیر ۱قاشق غذاخوری
کره۴۰ گرم
نرم شده تو حرارت معمولی اتاق...
   















شیر و کره را با هم مخلوط کنین

بعد آرد را اضافه کرده با نوک انگشتان مخلوط کنین 




کمی‌ که حالت گلوله گلوله به خودش گرفت با قسمت انتهای کفّ دست ماساژ بدین
یک خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد.و به دست نچسبه این خمیر نیاز به زمان برا استراحت نداره.

به اندازه یه گردو ورداشته کف دست پهن کنین


داخل ظرفهای مینی تارت یا همون ظرفهای کیک یزدی خودمون رود باکره کمی‌ چرب کنین
خمیر را داخل ظرف باز کرده لبه‌ها را با کارد یا وردنه صاف کنید بعد وسطح خمیر را با چنگال سوراخ سوراخ کنید,,
داخل فری که از قبل با درجه۱۸۰ سانتیگراد گرم کردین به مدت ۱۰ دقیقه بپزید

بعد ۱۰ دقیقه در بیارید بزارین خنک بشه
 
این تارتها بسیار ترد و خوشمزه هست

شما میتونین از مایه کرم کاستارد استفاده کرده یا خامه زده شده و با میوه‌های دلخواه توت فرنگی .بروبری، تمشک،کیوی یا هر میوه دیگه روی اون روتزیین کنین......
 

::::


:::
:::::



۱ نظر:

  1. خیلیییییییییییییییییی عالی بود ! من لینکتون کردم

    پاسخحذف

صحبتها و نظرات دوستانه

๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩
๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩ * * * * * Mail icon jblack.info