در واقع سوشی به برنج رول شده یا شکل داده شده ای میگن که روی اون ماهی سرایس شده یا تخم ماهی یا سرایس هشت پا یا ماهی مرکب یا سرایس صدف که به اون ساشیمی میگن گذاشته بشه وبا سس سویا و نوعی ریشه شاهی که به واسابی معروف هست و اونو خوب میسابن و در سس سویا میزنن و میل میکنن...
ا یده های خاله اوشین تحفه ها ی
بیش نیست از برای
عزیزانی كه رایحه وجودشان شمیم
روح و روان را نوازش میدهد ....
در ایده هایی که من ارائه میدم با مواد جایگزین به نحو احسن و با کمترین زمان و سریعترین و بی دردسر یا کم دردسرترین روش میتونین کار مورد نظرتون را انجام بدین....امیدورام براتون مثمر ثمر باشه...
برای بهتر دیدن تصاویر روی آنها کلیک کنین.
فکر می کنم دور درست کردن سوشی رو باید خط بکشم :( مرسی دریا جونkiss kiss
پاسخحذفدریا جونم سلام...خانومی من خیلی دوست دارم سوشی بخورم اما از اون گوشتای خامش میترسم
پاسخحذفبا ذایقه ایرانی سازگار نیست
پاسخحذف