اون جلبکها نوریのり هست (با فتحه نون و واو خونده بشه)،،، این جلبکها از دریا گرفته میشه خوب پاک و شسته میشه و پخته شده لهٔ شده ..روی دستگاه مخصوص پخش شده و به ضخامت ۱/۵ میلی خشک میشه که خیلی ترد و شکننده هست وقتی سوشی باهاش پیچیده میشه بازم ترد هست ولی یه چند دقیقه بگذره با رطوبت موادی که داخلش هست نرم میشه ،،دو سر اونو معمولا نم میزنن تا روی هم بیاد و بچسبه،برگ درخت مو نه مزه سوشی میده نه اون تردی اونو داره فکر نمیکنم چیز جالبی بشه.تو فرشگاههای که مواد خوراکی ژاپنی.کره ائ , تایوانی یا چینی میفروشن حتما،،،،میتونی پیدا کنی،برا برنج هم از برنج گردهای ایرانی خودمون استفاده کن برا هر ۱پیمانه برنج ۱/۵ آب بریز بدون نمک و روغن باید بذاری بپزه وقتی پخت تو یه ظرف بزرگتر بریز و ۵،۶ قاشق سرکه و کمی نمک و کمی شکر (خیلی کم) تو سرکه حل کن و به برنج داغ اضافه کن و هم بزن تند و بریده بریده که خنک بشه بعد کفّ دستت رو کمی نم بزن کمی نمک بپاش و از برنج اندازه یه نارنگی بردار و خوب تو دستت فشار بده گرد کن مثل وقتی کوفته رو گرد میکنن ،یا توی نایلکس بریز و گرد کن و به هم فشار بده ،،وقت گرد شد از یک سمت کمی از وسط به داخل فشار بده و گود کن بعد مواد میانی اونو بذار و دوباره روش رو بپوشن معمولا نوری رو قبل از مصرف به اون اونیگیریها میزنن که ترد باشه برا طرح دار کردنش هم وسیلههای کوچیک هست که بااون قالب میزن من دارم عکس میگیرم میزارم نبود باید با قیچی خودتون ببرین ....
Click this bar to view the full image. |
Click this bar to view the full image. |
Click this bar to view the full image. |
Click this bar to view the full image. |
Click this bar to view the full image. |
Click this bar to view the full image. |
Click this bar to view the full image. |
Click this bar to view the full image. |
Click this bar to view the full image. |
Click this bar to view the full image. |
مرسی دریا جون.kiss kiss
پاسخحذفدریا جون بعد اینکه توی یه ظرف دیگه ریختم بازم باید رو حرارت باشه وقتی سرکه اضافه می کنم؟
پاسخحذفاین نظر توسط نویسنده حذف شده است.
پاسخحذفنه عزیزم باید زیرش خاموش باشه و همزمان با اضافه کردن سرکه باید کمی خنک بشه ،،ولی سرد سرد نه که برنج سفت میشه...
پاسخحذف