کلوچه غذایی سوسیس سیب زمینی ,,,,
مزه و طعم این نان ها بنا به ذائقه افراد خانواده میتونه عوض بشه ،این خمیر خیلی آسون و خوشمزه هست ولی نیاز به کمی صبر و زمان داره تا قلق خمیر دستتون بیاد ،شما میتونین از خمیر جادویی هم استفاده کنین ، در آموزش های بعدی نیز اصول و پایه نان های بعدی همین خمیر هست فقط در بضی جا ها مواد میزانش تغییر میکنه و یا مواد توپیینگ عوض میشه که در جای خودش بیان میکنیم .......امیدورم راضی باشین.
مواد لازم باره خمیر پایه ::::::
آرد ۲۲۰ گرم .
آرد برنج یا آرد ذرت ۳۰ گرم
کره گرم شده در حرارت اتاق ۳۰ گرم
شکر ۲۰ گرم
نمک ۵ گرم
مخمر خمیر ۳ گرم یا همون ۱قاشق چأی خوری از نوع فوری
شیر ۱۸۰ میلی لیتر ولرم باشه
تخم مرغ ۱/۲ برای روی نان ها
طرز تهیه خمیر :
آرد ها رو با شکار و نمک الک کنین و به صورت تپه داخل ظرف بریزین یک گودی کوچیک روی اون باز کنین ،مخمر خمیر رو روی آرد بپا شین . کره رو با آرد مخلوط کنین و چنگ بزنین کامی که مخلوط شد شیر ولرم رو کم کم اضافه کنین یا خمیر رو خوب ماساژ بدین بعد روی ونو با پلاستیک بپوشانیین و در جایی نسبتا گرم به مدت ۴۰ دقیقه استراحت بدین ، به به ۵ قسمت چونه کنین و روی ونو با ی حوله نسبتا نمدار بپوشونیین و ۱۰ دقیقه استراحت بدین بعد به صورت مدلهای که آموزش میدم برش بدین ،و داخل فر از قبل گرم شده به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد پخت بدین . (بستگی به فر شما داره)،
مواد لازم باره خمیر پایه ::::::
آرد ۲۲۰ گرم .
آرد برنج یا آرد ذرت ۳۰ گرم
کره گرم شده در حرارت اتاق ۳۰ گرم
شکر ۲۰ گرم
نمک ۵ گرم
مخمر خمیر ۳ گرم یا همون ۱قاشق چأی خوری از نوع فوری
شیر ۱۸۰ میلی لیتر ولرم باشه
تخم مرغ ۱/۲ برای روی نان ها
طرز تهیه خمیر :
آرد ها رو با شکار و نمک الک کنین و به صورت تپه داخل ظرف بریزین یک گودی کوچیک روی اون باز کنین ،مخمر خمیر رو روی آرد بپا شین . کره رو با آرد مخلوط کنین و چنگ بزنین کامی که مخلوط شد شیر ولرم رو کم کم اضافه کنین یا خمیر رو خوب ماساژ بدین بعد روی ونو با پلاستیک بپوشانیین و در جایی نسبتا گرم به مدت ۴۰ دقیقه استراحت بدین ، به به ۵ قسمت چونه کنین و روی ونو با ی حوله نسبتا نمدار بپوشونیین و ۱۰ دقیقه استراحت بدین بعد به صورت مدلهای که آموزش میدم برش بدین ،و داخل فر از قبل گرم شده به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد پخت بدین . (بستگی به فر شما داره)،
مواد برای توپیینگ :
سیب زمینی آب پز و کرد شده ۲ عدد
تخم ماهی یا mentaiko مقدار دلخواه نبود زرده تخم مرغ آبپز له شده۲عدد
مایونز به مقدار لازم برای مخلوط کردن مواد و همینطور مقداری برای مالیدن روی سطح داخلی نان ها
ریحان خشک کمی
سس خردل یا همون mastaard به مقدار لازم ,,,نبود فلفل سیاه
۱/۲ یک پیاز تفت داده شده
۵ عدد سوسیس
سیب زمینی و زرده یا تخم ماهی رو با سس خردل و مایونز مخلوط کنین و کمی نمک بزنین بزارین کنار آماده باشه .
سیب زمینی آب پز و کرد شده ۲ عدد
تخم ماهی یا mentaiko مقدار دلخواه نبود زرده تخم مرغ آبپز له شده۲عدد
مایونز به مقدار لازم برای مخلوط کردن مواد و همینطور مقداری برای مالیدن روی سطح داخلی نان ها
ریحان خشک کمی
سس خردل یا همون mastaard به مقدار لازم ,,,نبود فلفل سیاه
۱/۲ یک پیاز تفت داده شده
۵ عدد سوسیس
سیب زمینی و زرده یا تخم ماهی رو با سس خردل و مایونز مخلوط کنین و کمی نمک بزنین بزارین کنار آماده باشه .
****** روش کار با عکس مشخص شده ،،،باز اگر موردی بود در خدمتم
....نوش جان.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر
صحبتها و نظرات دوستانه