سیب زمینیها را آبپز کنین و بعد پوست گرفته نمک و فلفل بزنین ,خوب بکوبین تا یکدست له بشه ،،خیارحلقه کرده و کالباس خرد شده را مخلوط کنین و آبلیمو زده داخل ظرف کیک کمربندی بریزین و صاف کنین یه ردیف مینی گوجه فرنگی بچینین تا آخربعد بزارین تو یخچال تا سرد بشه و از قالب در بیارین و بعد با ورقههای ماهی سالمون که به شکل گل رز در آوردین تزیین کنین..این ماهی با آبلیمو و مایونز به صورت خام هم لذیذ هست ،،در صورت نخوردن ماهی سالمون میتونین از حلقههای نازک کالباس برا درست کردن گل استفاده کنین....
۱۳۸۸ دی ۲۹, سهشنبه
سالاد سیب زمینی و ماهی سامون
سیب زمینیها را آبپز کنین و بعد پوست گرفته نمک و فلفل بزنین ,خوب بکوبین تا یکدست له بشه ،،خیارحلقه کرده و کالباس خرد شده را مخلوط کنین و آبلیمو زده داخل ظرف کیک کمربندی بریزین و صاف کنین یه ردیف مینی گوجه فرنگی بچینین تا آخربعد بزارین تو یخچال تا سرد بشه و از قالب در بیارین و بعد با ورقههای ماهی سالمون که به شکل گل رز در آوردین تزیین کنین..این ماهی با آبلیمو و مایونز به صورت خام هم لذیذ هست ،،در صورت نخوردن ماهی سالمون میتونین از حلقههای نازک کالباس برا درست کردن گل استفاده کنین....
برچسبها:
سالادها
اشتراک در:
نظرات پیام (Atom)
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر
صحبتها و نظرات دوستانه