۱۳۸۹ فروردین ۱۲, پنجشنبه

سیب تنوری

سیب تنوری


:ey:این یک نوع دسر روسی هست که من از یک خانم روسی یاد گرفتم خیلی‌ شیک و خوشمزه هم هست و جون میده :246: واسه  قانون چش وچال و این حرفا....:ey:
مواد لازم :
*** پنیر دلمه.........  200g
(cottage cheese) 
کشمش20g · · 
شکر  4 قاشق چای خوری
تخم مرغ بزرگ 1 عدد
کمی دارچین
سیب طعم شیرین و ترش ,سرخ و سالم و سفت 2 عدد

 طرز تهیه:
سیبها را خوب شسته و خشک کرده کنار بزارین
مو
اد بالا را در میکسر ریخته خوب میکس کنین و بعد کشمش‌ها را اضافه کنین  قسمت بالای سیب را با چاقوی تیز صاف ببرین و قسمت مرکز سیب را خالی‌ کنین وکمی از گوشت سیب را هم آهسته خالی‌ کنین ولی‌ مراقب باشین که بدنه سیب زخمی نشه..



بعد با مواد بالا پر کنین و داخل پیاله‌های مخصوص دسر پودینگ بزارین و در فرّ که از قبل گرم شده  با درجه حرارت  C200  به مدّت 30دقیقه بپزه  


،بعد بزارین خنک بشه و روش را پودر قند بپاشین 


و سرو کنین...
این دسر جنبه طبی هم داره برا کسانی‌ که ناراحتی‌ قلبی یا تنفسی , گو
ارشی دارن....
نوش جان...

:dribble: :dribble::dribble: :dribble::dribble: :dribble::dribble: :dribble:

۸ نظر:

  1. ممنون دریا جون.منم توی یه سایت روسی پیدا کرده بودم.ولی ترجمه اش یه چیز عجیبی بود که امیدی به درست کردنش نداشتم .خیلی خوشحال شدم اینجا به فارسی دیدم.بوس.

    پاسخحذف
  2. سلام درياجون باسليقه ومهربون عزيزم ميخوام حتما اين دسرشيكودرست كنم فقط متوجه پنيردلمه نشدم منظورچيه

    پاسخحذف
  3. شهلا جان توی همین تاپیک روی پنیر دلمه کلیک کنین‌ دستور عملش براتون میاد،،،booooooooooos

    پاسخحذف
  4. سلام دریا جونننننننن
    شرمندم کردی با اومدنت
    ممنونم

    پاسخحذف
  5. سلام دریا جون
    اومدم که بهت بگم که هستم و همیشه باهاتم
    قربونت برم عزیزم

    پاسخحذف
  6. شهلا جانم قدمت بالای چشم ،،در خدمتیم همیشه

    پاسخحذف
  7. خاله اوشين جان ببخشيد چندتا سوال راجب اين پنير داشتم، اگرپاسخ بديد مممنون مي شم: يكي اينكه يك ليتر شير آيا 200 گرم پنير به ما مي ده؟ دوم اينكه اگر ميزان آبليموش رو به پيمانه يا قاشق غذاخوري بنويسيد ممنون مي شم. سوم اينكه چند ساعت بمونه تا به شكل منسجم دربياد و آخر اينكه داخل يخچال بايد بمونه تا به اين شكل درآد يا تو محوطه اشپزخونه.... يك دنيا تشكر - چقدر باحاله عكس آدمك هاي اون بالا كه چشمشون از حدقه دراومده :)

    پاسخحذف
  8. نه عزیزم الیتر ۲۰۰ گرم نمیده این بستگی به چربی شیرت داره ،
    آب لیمو هم که به پیمانه گفتم خوب با این پیمانه‌های اندازه گیری ۱۰۰ میلی‌ لیتر برا هر لیتر شیر تقریبا میشه ۱۵ تا در نوشابه ..(این تنها واحد اندزی گیری هست که همه جا یکی‌ هست)
    نیازی به یخچال نیست تو هوای خنک باشه کافیه.زمانش هم بستگی به جسم سنگینی‌ هست که روش میذاری معمولا۶تا ۸ساعت...

    پاسخحذف

صحبتها و نظرات دوستانه

๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩
๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩ * * * * * Mail icon jblack.info