۱۳۸۸ دی ۸, سه‌شنبه

خمیر بیگل BAGEL

خمیر بیگل BAGEL


سلام دوستان گلم حتما،آشنأیی با خمیر بیگل (BAGELارید و میدانید که درست کردن این خمیر یکی‌ از سخت‌ترین و پر زحمت‌ترین کارهای نان پزی هست.
 


اندازه کردن دقیق ،خمیر گرفتن ،ورز دادن ،قالب زدن،آبپز کردن و در آخر پختن توی فر،،،،وای فکرش هم خسته کننده هست....
 


هیچ نگران نباشین خاله براتون سوغاتی آورده،،اونم طرز درست کردن این خمیر پر طرفدار روبا ساده‌ترین روش،کسانی‌ که دنبال یه خمیر برا صبحانه ،ناهار ،عصرونه،شام و تولد و پارتی هستند ،به گوش باشین ،،،حالا این همه تعریف کردم خسته شدم،

بریم سر اصل مطلب این دومین خمیر جادویی هست که براتون معرفی میکنم،


 


بیگل(BAGEL)
مواد لازم:
برای ۴عدد نان موز۱۵۰گرم. بکینگ پودر۲قاشق مرباخوری.(تقریبا۸گرم). روغن مایع۱قاشق سوپخوری، آرد۲۰۰گرم، شیر۱قاشق سوپخوری. آب لیمو۱قاشق مرباخوری، نمک۱/۴قاشق مرباخوری.


 


طرز درست کردن: 
آبلیموو موز خرد شده را در غذا سازیا میکسر ریخته ۳۰ ثانیه له میکنیم،بعد در ظرفی‌ که خمیر میگیریم میریزیم و بعد همه مواد را یکجا اضافه کرده و آرام با نوک انگشتان هم میزنیم کمی‌ که مخلوط شد با کف دست کمی‌ با فشار ورز میدیم।بعد ۴ قسمت کرده و ۵ دقیقه استراحت میدیم و بعد هر قسمت رو آرام به صورت لوله در میاوریم و دو سر آن را به هم میچسبانیم در این موقع قسمت خالی‌ وسط حلقه رو کمی‌ باز میکنیم که موقع پخت پف میکنه به هم نچسبه.بعد روی حلقه‌ها رو زرده تخم مرغ میزنیم و در صورت تمایل کنجد پاشیده در فر از قبل گرم شده با درجه ۱۸۰ سانتیگراد به مدّت ۲۰ دقیقه میپزیم ،در صورت درست کردن بیگل شکلات یا بیگل چای‌ سبز از آرد به میزان ۱۵گرم برداشته و جای آن‌ ،پودرچای‌ سبز یا کاکاوو اضافه میکنیم،این نان رو میتونین به مدّت چند روز در یخچال نگه دارین کمی سفت میشه ولی‌ توی مایکروفر گرم کنین باز به حالت اولش برمیگرده.میتونین برا عصرونه یا صبحونه با خامه فرم گرفته و میوه تزیین کنین،براتون تعدای عکس میزارم امیدوارم مفید باشه،

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

صحبتها و نظرات دوستانه

๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩
๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩ * * * * * Mail icon jblack.info