۱۳۸۸ دی ۱۱, جمعه

پاناد خرمایی







پاناد خرمایی

موارد لازم:
  • نان تست شده یا سوخاری 12 برش
  • شیر 4/3 لیتر
  • پنیر رنده شده گرویر یا چدار یا پیتزا یک و نصف پیمانه
  • خرما هسته گرفته ده عدد
  • گردو خرد شده 4/1 پیمانه
  • کشمش بیدانه 4/1 پیمانه
  • زعفران دم کرده چند قاشق غ
  • خلال مغز پسته کمی
  • کنجد چد قاشق غ
  • مغز تخمه آفتاب گردان کمی
  • کره خیلی کم برا ی چرب کردن ظرف

دستور پخت

 شیر و خرما رو با دستگاه میکس کنین . نان ها رو خرد کنین . فر را داغ کنین .ظرف رو چرب کنین و کمی شیر ته ظرف بریزین و نصف نان ها رو کف  ظرف بریزین .از مغز گردو خرد شده وکشمش و کمی پنیر روی نان ها بدین و کمی شیرخرما بریزین . باقی نانها و پنیرها رو لابلا بدین . کشمش و گردو خرد شده رو هم لای موا دبریزین . اضافه پنیر رو روی دسر بریزین و پخش کنین و باقی شیر خرما رو همه جای ظرف بریزین . با مغزها و زعفران دم کرده تزیین کنین . روی ظرف فویل بذارین تا زودتر داغ بشه و آماده بشه .فر رو روی 200 درجه سانتیگراد تنظیم کنین .و مدت 15 الی 20 دقیقه توی فر بذارین . ده دقیقه آخر فویل رو بردارین تا رویه دسر طلایی بشه . میتونین از گریل هم برای طلایی کردن دسر استفاده کنین . فقط مراقب باشین زود بردارین تا نسوزه . حالا فر رو خاموش کنین و بذارین دسر کمی ختک بشه و سرو کنین .   

نکات مربوط به تهیه پاناد خرمایی

هر بسته 20 تا برش نان داره . ( البته بستگی به نوع سوخاری داره که کوچیک باشه یا بزرگ ) . اضافه کردن مغزها اختیاریه . شیر با احتساب پیمانه تقریبا یک لیوان و نیم میشه . اندازه کشمش و خرما و مغزها هم بنا به سلیقه قابل تغییره . این دسر برای مصرف باقیمانده نانهای روز قبل مناسبه ولی حتما قبلش برشته بشن تا خمیری نشه . داغ کردن فر برای اینه که از مدت زمان قرار دادن ظرف در فر کم کنین .

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

صحبتها و نظرات دوستانه

๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩
๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩ * * * * * Mail icon jblack.info