۱۳۸۸ دی ۱۲, شنبه

پیتزا قیفی یا پیتزا کنو


پیتزا قیفی یا پیتزا کنو







موارد لازم:
  • آب 2/1 پیمانه سرخالی 80 گرم
  • شیر ولرم 1 پیمانه پر یا حدود 165 گرم
  • روغن زیتون 3/1 پیمانه یا حدود 60 گرم
  • نمک 1 ق چایخوری
  • ارد تا حدی که خمیر به دست نچسبه .
  • خمیر مایه 1 قاشق سوپخوری سر پر
  • شکر 1 قاشق مرباخوری
  • سوسیس و کالباس خرد شده
  • فلفل دلمه ای خرد شده
  • سیر له شده یک حبه
  • سس گوجه فرنگی
  • ریحان خرد شده
  • پودر آویشن با ارگانو کمی
  • قارچ خرد شده
  • پنیر گودا رنده شده
  • پنیر پیتزا رنده شده
  • قالب قیفی


دستور پخت


آب با دمای ۴۰ درجه در حدی که دست را نسوزند +شکر+ خمیر مایه را میگذاریم تا عمل بیاد. وقتی‌ خمیر مایه عمل آمد در ظرف بزرگی‌ ریخته شیر (ولرم باشد) به آن اضافه می‌کنیم. نیمی از روغن را میریزیم نصفش را برای آخر نگاه میداریم آرد را هم با نمک مخلوط می‌کنیم ( آرد را قبلا الک کردیم) به مواد اضافه می‌کنیم و با دست مخلوط می‌کنیم در نهایت که خمیر داره به دست میاد باقیمانده روغن را اضافه می‌کنیم( همیشه کمی‌ ورز بدید و اگر دیدید که آرد خواست باز اضافه کنید) تا خمیر به دست نچسبد .بعد خمیر را ۱۰۰ بار میکوبیم خمیر نباید زیاد سنگین باشد. در ظرف دیگری میگذاریم روی آن یک پارچه نمدار انداخته تا رطوبت آن حفظ شود و میگذاریم جای گرم یا زیر پتو تا حجم آن 5 برابر شود.

خمیر رو پس از آماده شدن به صورت دایره و گرد پهن میکنیم و بعد هر دایره رو یه سه قسمت مثلثی برش میدیم و جدا میکنیم . داخل همون ظرف گرد حدود 8 دقیقه دقیقه داخل فر میذاریم تا کمی خودش رو بگیره . بعد بیرون میاریم و روش سس میمیالیم و داخل قالب قیف قرار میدیم و دو سر باز رو روی هم میذاریم و با مواد لایه لایه پر میکنیم . لای هر کدام از مواد هم پنیر رنده شده گودا و پنیر پیتزا میریزیم تا بین مواد چسبندگی حاصل بشه . کمی پنیر برای روی مواد نگه میداریم . از پودر آویشن هم برای روی مواد استفاده میکنیم .
داخل فر از قبل داغ شده با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد و زمان 3۰ دقیقه قرار میدهیم. تا وقتی که مواد روی پیتزا ذوب و طلایی بشه .




نکات مربوط به تهیه پیتزا قیفی یا پیتزا کنو

* اگه قالب قیفی برای پیتزا ندارین میتونین از نیم لیوان فلزی یا استیل و روحی استفاده کنین و خمیری که کمی خودش رو گرفته ، رول کرده و به شکل قیف داخل لیوان قرار بدین . لیوان اگه خیلی بزگ باشه قیف توش باز میشه . ولی اگه نیم لیوان باشه خمیر لوله شده به شکل قیف توش میمونه . مواد داخل پیتزا دلخواه است . مخلوط دو نوع پنیر ( گودا یا چدار و پنیر پیتزا ) معمولا کیفیت بهتری به پیتزا میدهد .



تصویر قالب قیفی پیتزا و پایه او برای داخل فر



هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

صحبتها و نظرات دوستانه

๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩
๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩๑ ๑۩۞۩๑๑۩۞۩ * * * * * Mail icon jblack.info